زنان در دیپلماسی وحدت می‌توانتد نقش آفرین باشند

خبرگزاری شبستان:نشست دیپلماسی وحدت با حضور علما ونخبگان شیعه و سنی در دانشکده مدیریت دانشگاه تهارن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان ، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج سیدرضا تقوی رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه امروز چهارشنبه در نشست "اجرای دیپلماسی وحدت در جهان اسلام " در اجلاس «اجرای دیپلماسی وحدت در جهان اسلام» با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: وحدت یکی از مقولات کلیدی در جهان امروز است و پیامبر (ص) هنگام مهاجرت از مکه به مدینه ماموریت خود را با وحدت آغاز کرد. تمام آنهایی که عاشق وحدت هستند باید در این راه قدم بگذارند.

در ادامه خانم مجتهدزاده با بیان اینکه دیپلماسی وحدت یک قدرت نرم است، گفت: ما باید از اشتراکاتی که در بحث فرهنگ وجود دارد از جمله بحث مودت بهره ببریم و در این راستا باید یک گروه پژوهشی را تشکیل بدهیم تا نقاط مشترک در سبک زندگی، مسائل فرهنگی، اقتصادی و غیره را جمع‌آوری کند که در این عرصه دیپلماسی وحدت‌آفرین زنان می‌تواند بسیار نقش‌آفرین باشد.

در ادامه قشقاوی گفت: وحدت بین دیپلمات‌های مسلمان اعم از شیعه و سنی بسیار ضرورت دارد چراکه آنها با اتحاد یکدیگر می‌توانند صلح جهانی را به وجود بیاورند و مشکلات را حل کنند و برای پایداری خانواده و از بین بردن شکاف و فقر بین اقشار جامعه باید تلاش کنند و اصول اخلاقی را همواره باید مدنظر قرار بدهیم.

عثمان سالاری در ادامه با اشاره به اینکه وحدت رکن امت اسلامی است، تصریح کرد: اکنون نسل جوان در جهان اسلام به دلیل شبکه‌های ارتباط الکترونیکی دچار بحران هویت شده‌اند. در این مقطع دیپلماسی وحدت یکی از اثربخش‌ترین دیپلماسی‌ها برای تامین منافع ملی و منفعت عمومی است. خوشبختانه مجمع تقریب در این راستا اقدامات گسترده‌ای داشته است. اما برای عملیاتی کردن بیشتر این موضوع به کمک سایر نهادها نیز نیاز دارد.

دکتر زاهدی در این نشست الزامات وحدت در جامعه امروز اشاره کرد و گفت: ما باید چشم‌انداز وحدت را ترسیم کنیم تا از این طریق بتوانیم بر چالش‌ها قالب شویم. علما و دانشمندان در مسیر دیپلماسی وحدت می‌توانند بسیار اثرگذار باشند. تکیه اساسی ما بر این است که برای زدودن استکبارستیزی و مقابله با دیپلماسی تفرقه باید از جریان‌ها و تشکل‌های مردمی و بعد از آن از امکانات دولتی بهره ببریم.

در این نشست همچنین ترقی بر تخصیص منابع به منافع مشترک تاکید کرد و گفت: در راستای رسیدن به وحدت مجمع تقریب نباید خود را منادی وحدت بداند بلکه سایر گروه‌ها و نهادها نیز باید در این مسیر همکاری کنند. او پیشنهاد تشکیل احزاب جهادی اسلام را داد که می‌توان در مسیر دیپلماسی از این امر کمک گرفت.
 

کد خبر 627972

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha