علی اصغر یوسف نژاد، نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، امروز (8 شهریور) به خبرنگار شبستان در مازندران گفت: یکی از مهم ترین پایگاه های تبلیغ و ترویج امور فرهنگی، دینی و ارزش های انقلابی مساجد هستند.
یوسف نژاد با اشاره به ارزش مساجد از صدر اسلام تاکنون، اظهار کرد: مسجد به عنوان جایگاه و پایگاه مهم فعالیت های سازنده در راستای انتقال ارزش های دینی و مسائل مذهبی به نسل جوان و نوجوان حکومت می کند.
وی مساجد را جایگاه برنامه های متنوع و مختلف در حوزه های فرهنگی، ورزشی، اخلاقی و ارزش های دینی معرفی کرد و گفت: بایستی مساجد به عنوان یک پایگاه بزرگ دینی مورد توجه مسئولان و مبلغان دینی و مذهبی قرار گیرند.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کرد: این موضوع مهم و عینی باید برای دستگاه های اجرایی به خصوص متولیان امر در دستور کار قرار گیرد.
یوسف نژاد یاد آور شد: مجلس نیز توجه خاصی به مسائل دینی، فرهنگی به ویژه برای تقویت بنیه مساجد قائل شده است و اقدامات موثری را هم در برنامه توسعه پنجم و بودجه سالانه تعبیه کرده است.
وی با بیان اینکه طرح مهندسی فرهنگی و زنده نگاه داشتن ریشه های دینی و سیاسی حضرت امام مورد توجه خاص مجلس قرار دارد، افزود: جهت خود باوری و روحیه کارجمعی و مقابله با جریانات انحرافی در حوزه دین و خرافات زدایی، باید اندیشه های حضرت امام را به عنوان یک معیار اساسی در سیاست گذاری سرلوحه برنامه ها در تمامی زمینه های فرهنگی قرار دهیم.
این مقام مسئول تصریح کرد: برای کار آمد شدن و تقویت مساجد نیاز شدیدی به حمایت و پشتیبانی مجلس و دولت و دستگاه های اجرایی مرتبط وجود دارد.
یوسف نژاد خاطر نشان کرد: مساجد برای الگوی توسعه اسلامی، رشد و بالندگی فعالیت های دینی و ارزش های اسلامی و انقلابی نقش آفرینی خاصی را ایفا می کنند.
وی با اشاره به اینکه جایگاه مساجد برای توسعه فرهنگ قرآنی به عنوان یک مبنا و اساس معرفی شده است، افزود: مسجد به عنوان یک مکان مذهبی و جایگاهی که اصلی ترین نقطه عبادی و تربیتی، سیاسی و اجتماعی است باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی در خصوص چالش ها و مشکلات جوانان در جذب به مساجد گفت: پاسخگویی به نیاز جوانان یکی از عوامل مهم در جذب جوان به مسجد است.
یوسف نژاد ادامه داد: ارتقای کارکرد فرهنگی و هنری مساجد جهت برقراری عدالت فرهنگی و ترویج فرهنگ اسلامی و جذب جوانان و نوجوانان یکی از اساسی ترین تکالیف اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشکیل کانون های فرهنگی و هنری در پایگاه های مذهبی و مساجد برای جذب جوانان به مساجد موظف به اقدام و برنامه ریزی است.
وی از تخصیص و نگاه ویژه دولت در خصوص بودجه سالانه سال جاری خبر داد و گفت: امسال در ارتباط با امور فرهنگی برنامه های خاصی تعبیه شده که بودجه ویژه سال جاری را هم در قانون برنامه جای داده است.
یوسف نژاد در ادامه افزود: سال جاری نسبت به سال های گذشته از اعتبار مطلوب تری در حوزه مساجد و فرهنگ قرآنی برخوردار است.
وی در خصوص نقش ائمه جماعت و هیت امنای مساجد خاطر نشان کرد: بدیهی است که مدیریت مناسب و موثر جهت جذب جوانان و ارائه برنامه های مفید همچنین ارائه ابتکارات جدید و پاسخگویی به مسائل و مشکلات جوانان به تحکیم ارتباط جوان با مسجد کمک شایانی می کند.
وی اظهار کرد: یکی از فاکتور های مهم در جلب و جذب جوانان به این مکان مقدس، تدبیر هیئت امنا و همچنین نقش آفرینی آنان در تمامی زمینه هاست.
یوسف نژاد در خصوص مدیریت امور مساجد گفت: بایستی جوانان در کنار افراد با تجربه نقش آفرینی کنند تا افکار و ایده های نوین در جامعه گسترش یابد.
وی در پایان عنوان کرد: طبق ماده 115قانون بودجه سال جاری دولت در اجرای منشور توسعه فرهنگ قرآنی،حداکثر نیم درصد از سقف بودجه مصوب هر یک از دستگاه های ملی و استانی به فرهنگ قرآنی اختصاص یافته است.
پایان پیام/
نظر شما