علیرضا کیایی، مسئول غرفه دانشگاه علامه طباطبایی(ره) در گفت وگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، در مورد فعالیت این دانشگاه در نمایشگاه قرآن گفت: باتوجه به دانشگاهی بودن این غرفه ما سعی کردیم پایاننامههایی که در طول چهار سال گذشته در زمینه مسائل قرآنی توسط دانشجویان و اساتید ارائه شده است را برای بازدید عموم به نمایش بگذاریم.
وی ادامه داد: ما در نمایشگاه امسال کارگاههای تخصصی را نیز داریم، از جمله این کارگاهها «عقلانیت در قرآن کریم» با سخنرانی دکتر ذکیانی روز دوشنبه، ۱۵ خرداد نشست «راهبردهای اقتصاد مقاومتی در پرتو آموزههای قرآن» با سخنرانی دکتر خادم علیزاده و کارگاه «سبک زندگی و چگونگی مواجه با دین» با سخنرانی دکتر بصیری روز پنجشنبه، ۱۸ خرداد برگزار میشود.
مسئول غرفه دانشگاه علامه طباطبایی(ره) یادآور شد: ما امسال برنامه رونمایی از " طرح یک قرآن، هزاران صدا " را نیز خواهیم داشت، این طرح یک خوانش جمعی قرآن کریم است که برای اولینبار در کشور انجام میشود، به این شکل که هر کسی با حضور در غرفه میتواند آیهای را تلاوت کند و صوت او ضبط شده و در انتها تمامی صداها در کنار هم قرار گرفته و پس از ویرایش به صورت یک سی دی قابل عرضه خواهد شد.
کیایی تاکید کرد: از دیگر فعالیت غرفه دانشگاه علامه طباطبایی(ره) بخش خوشنویسی است که در این بخش یک استاد خوشنویسی در خدمت عموم قرار دارد و آیات قرآن کریم را با خط زیبا نوشته و به مخاطبین به صورت رایگان هدیه میکند.
وی افزود: در غرفه دانشگاه علامه طباطبایی(ره) بخش کودک و نوجوان نیز تعبیه شده است که در این بخش کودکان با حضور مشاوران قرآن به تلاوت پرداخته و اشکالات آنها برطرف میشود و در نهایت کتبی قرآنی مخصوص کودک و نوجوان به همراه گل به آنها اهدا میشود.
مسئول غرفه دانشگاه علامه طباطبایی(ره) در ادامه تصریح کرد: علاوه بر این، هر روز مسابقهای را در غرفه برگزار می کنیم به این شیوه که بعد از افطار به صورت کتبی سوالاتی به عموم ارائه میشود و علاقمندان میتوانند پاسخهای خود را به صورت پیامکی ارسال کنند و برندگان فردای مسابقه معرفی می شوند.
کیایی بیان کرد: هر روزه یک استاد از دانشکده ادبیات و الهیات علامه طباطبایی(ره) میهمان غرفه است و در سمت مشاوره پاسخگوی سوالات علاقمندان خواهد بود.
وی در مورد اجرای طرح «چالش قرآن کریم» نیز گفت: مخاطبان در این بخش میتوانند یادداشتهایی را در زمینه موضوعات قرآنی روی جایگاهی مشخص بنویسند و حتی در صورت نیاز در میزگردهای دانشجویی شرکت کنند.
مسئول غرفه دانشگاه علامه طباطبایی(ره) در پایان اظهار کرد: آخرین بخش غرفه ما «دفتر خاطرهنویسی» است که هر میهمان یا مخاطبی میتواند صفحهای را به نام خود یادداشت کند.
گفتنی است، دکتر سلیمی، رییس دانشگاه علامه طباطبایی(ره) به همراه هیات رئیسه دانشگاه سهشنبه از ساعت 7 میهمان ویژه غرفه خواهند بود.
نظر شما