دکتر حسین سلیمی بجستانی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، در رابطه با بک زندگی ایرانی اسلامی گفت: متاسفانه امروز آموزشوپرورش به دنبال این است که دانشآموز را برای شغلی در آینده آماده کند و این در حالی است که ما باید دانشآموزان و دانشجویان خود را برای آموختن سبک زندگی در ابعاد مختلف آماده کنیم.
وی ادامه داد: وقتی بعد معنوی سبک زندگی در نظر گرفته شود قطها بروی بخشهای دیگر نیز تاثیر میگذارد، امروز پربازدیدترین دیدگاههای مشاورهای دیدگاه شناختی است، در این میان میتوان به دین که جنسی از باور و ایمان دارد رجوع کرد، زیرا باورهای معنوی خوب اگر در ما به وجود بیاید بر سایر ابعاد زندگی ما هم تاثیر میگذارد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علامه تاکید کرد: در احادیث و روایات ما و حتی بسیاری از منابع دینی بروی ابعاد سبک زندگی تاثیر دارد، سبک زندگی قرآنی یکسری ارزشهای شناختی و هستی شناسی برای ما شکل دهد که سایر قسمتهای زندگی ما را مورد تاثیر قرار میدهد.
سلیمی بجستانی یادآور شد: رعایت سبک زندگی قرآنی یک خودکنترلی در ما به وجود میآورد، برای نمونه وقتی کسی روزهدار است سعی مینماید بسیاری از حدود را نیز به موجب این عمل رعایت کند.
وی افزود: در آیه 154 سوره بقره خداوند میفرماید " وقتی مردم دچار گرفتاری میشوند یک باور مذهبی را برای خود به وجود میآورند "، در واقع آمده است که بخش بزرگ آسیبهای اجتماعی ما از پرخاشگری است، در واقع این آیه سعی دارد به ما بفهماند در شرایط بحرانی صبور باشید.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علامه با بیان اینکه خلاء روانشناسی قرآنی در دانشگاههای ما احساس میشود، تصریح کرد: ما در زمینه روانشاسی قرآنی نیاز به کار بیشتری داریم، ما میتوانیم با مصداقهای قرآنی در مباحث مختلف روانشانسی اقدامات خوبی را انجام دهیم.
سلیمی بجستانی با اشاره به وضعیت نمایشگاه قرآن تصریح کرد: نمایشگاه قرآن بزرگترین فستیوال معنوی کشور است، این نمایشگاه نسبت به آنچه در سال 1373 آغاز به کار کرد بسیار تغییر کرده و رشد چشمگیری را در آن شاهد هستیم.
وی گفت: آنچه در نمایشگاه قرآن جایش خالی است تبلیغ سبک زندگی قرآنی از طریق دنیای مجازی و کانالهای قرآنی است و اگر این اقدام صورت بگیرد تاثیر زیادی خواهد داشت.
نظر شما