به گزارش خبرگزاری شبستان، «منوچهر مشیری» درباره اثرات برگزاری چنین جایزهای عنوان کرد : نکتهای که باید به آن توجه داشت شبیه شدن بیشتر جشنوارههای سینمای مستند با یکدیگر است. اکثر فیلمهای مستند در یک جشنواره حضور دارند و بلافاصله دو ماه بعد در جشنواره دیگری حضور پیدا می کنند و در اغلب جشنواره با یک سری از نام های تکراری مواجه هستیم .
وی در ادامه تاکید کرد : به علت اینکه فیلم مستند مجالی برای عرصه نمایش ندارد. دلخوشی اغلب مستندسازان جوان به حضور فیلم هایشان در جشنوارههایی نظیر جایزه شهید آوینی است که منطبق بر یک نگاه تخصصی برگزار میشود.
مشیری گفت: مستند سازان جوان تمایل دارند فیلمی که با دشواریهای زیادی ساخته میشود، در جایی دیده شود و مورد نقد و بررسی قرار بگیرد.
وی اشاره کرد: دراولین دوره برگزاری جایزه شهید آوینی که من جزو هیئت داوران بودم، فیلمهای مستند باکیفیتی حضور داشت و فضای برگزاری جایزه هم مناسب و خوب بود.
وی افزود: اگر جایزه شهید آینی موضوعیتر برگزار شود می توانیم شاهد رشد کمی و کیفی این جایزه باشیم.
سازنده «خاطره جاری است» ضمن اشاره به افزایش تولیدات با کیفیت گفت : با گسترش سینمای دیجیتال بالطبع شاهد افزایش تولیدات هستیم اما باید سمت و سو به گونه ای باشد که بخشی از این آثار کیفیت و استاندارد لازم را داشته باشند .
مشیری در مورد ارائه راهکارهایی برای برگزاری بهتر جایزه شهید آوینی گفت : متولیان اغلب چنین جایزه و جشنوارههایی ارتباطهای نزدیکی با اغلب نهادهای پرتوان در سرمایه گذاری برای ساخت و تولید فیلم، دارند و اگر بتوانند این نهادها را به سرمایهگذاری ومشارکت بیشتری ترغیب کنند با آثار متفاوت تری روبه رو خواهیم بود.
بنابرگزارش ستاد خبری سومین دوره جایزه شهید آوینی، وی تأکید کرد: بههر حال جایزه شهید آوینی در شرف برگزاری دوره سومش است و باید جوایزی که به منتخبان اهدا میکند به گونهای باشد که سرمایه تولید فیلم بعدی آنها محسوب شود . این شیوه ، شیوه مناسبی است که فیلمساز مستعدی که فیلمش جایزه برده، بتواند همچنان در چرخه تولید حرفهای فعالیت کند و با این شیوه به طور حتم شاهد فیلمهای بهتری در دوره بعدی برگزاری جایزه شهید آوینی خواهیم بود.
سومین دوره جایزه بزرگ شهید آوینی با محوریت سینمای مستند دفاع مقدس، مقاومت و پایداری، مستند اجتماعی و مستند سیاسی در شهر تهران برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما