فرزندان روحانیون و مولوی ها به عنوان الگوی در جامعه مطرح شوند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل خدمات فرهنگی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور با اشاره به اینکه روحانیون و مولوی ها نقش و رسالت هدایت گری دین را در جامعه برعهده دارند، گفت: فرزندان روحانیون و مولوی ها به عنوان الگوی در جامعه مطرح شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، حجت الاسلام صادق جباری مدیرکل خدمات فرهنگی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور امروز (8 تیر) در همایش تجلیل از ممتازین تحصیلی فرزندان طلاب و روحانیون تشیع و تسنن استان بیان داشت: تا زمانی که روحانیون، طلاب و مولوی ها جایگاهشان را نشناسند قطعا در عملکرد و ماموریت خودشان دچار مشکل می شوند.

 

وی افزود: آنقدر درگیر مسائل تبلیغی و کاری خودمان شده ایم که متوجه دور بری های خودمان نیستیم و از خانواده غفلت کرده ایم و این زنگ خطر است.

 

مدیرکل خدمات فرهنگی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور ادامه داد: امروزه هر انسانی در جامعه به دنبال یک پدیده جدید تا از آن شروع به تقلید کردن بکند.

 

جباری گفت: اگر یک مقدار بررسی کنیم منشا بی حجابی در جامعه الگوگیری از فرهنگ غربی است و بالعکس آن داشتن حجاب برای یک خانم نشان می دهد که مبانی و ظاهر اسلامی را پسندیده و الگو قرار داده است.

 

وی با طرح این سئوال که نقش روحانیون، طلاب و مولوی ها به عنوان سربازان دین در الگو دادن به جامعه کجاست، افزود: روحانیون و مولوی ها نقش و رسالت هدایت گری دین را در جامعه برعهده دارند؛ یک مهندس و دکتر نمی تواند مسائل دینی را بگوید.

 

مدیرکل خدمات فرهنگی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور یادآور شد: اگر ما به وظیفه مان آشنا نباشیم و خدانکرده در درون خانواده نسبت به فرزندمان مشکل تربیتی داشته باشیم آیا می توانیم آن نقش الگو محوری را ارائه بدهیم.

 

جباری با اشاره به اینکه خیلی وقت ها انسانها منطقی فکر می کنند اما منطقی عمل نمی کنند، عنوان کرد: اگر فرزند یک روحانی و مولوی مشکل دار باشد قطعا مردم از آن روحانی و مولوی حرف شنوی نخواهند داشت.

 

وی افزود: مولوی ها و روحانیون بالاترین نهاد فرهنگی هستند زیرا که مولوی ها و روحانیون کار اصیل فرهنگی انجام می دهند.

 

مدیرکل خدمات فرهنگی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور خاطرنشان کرد:  اگر من روحانی نتوانم فرزند و همسر خودم را درست تربیت کنم و با الگوی اسلامی به جامعه ارائه ندهم طبیعی است که در نقش خودم موفق نخواهد شد.

 

جباری گفت: در گذشته اگر کسی می خواست گناه مرتکب شود به دنبال گناه می رفت تا گناه را پیدا کند اما اکنون شرایط فرق کرده و اگر دقت نکنیم زمینه گناه داخل خانه تک تک ما وجود دارد؛ اینترنت، ماهواره و فضاهای مجازی، اینها مثل چاقو می مانند باید مواظب باشید که دست فرزندان ما را نبرند، باید مواظب باشیم که دشمن فرزندانمان را از ما نگیرد.

 

کد خبر 638562

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha