فرهنگ شهادت کارآمدترین عنصر در پیشبرد اهداف الهی است

استاندار کرمان تأکید کرد: شخصیت شهید باهنر موید این موضوع است که فرهنگ شهادت کارآمدترین و موثرترین عنصر در پیشبرد اهداف الهی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، استاندار کرمان در کنگره شهید باهنر که در پردیس دانش ماهان در حال برگزاری است، ابزار امیدواری کرد: فعالیت دبیرخانه کنگره در جهت تبیین اندیشه های والای تربیتی شهید باهنر و انتقال این افکار و اندیشه ها به نسل های آتی استمرار داشته باشد.

 

مهندس اسماعیل نجار با اشاره به پیشینه درخشان استان کرمان و عنوان اینکه این استان تاکنون عالمان دینی و فرهنگی، شعرا، فرهیختگان، مبارزان و سیاست مداران نامداری را در دامان خود پرورانده است، شهید باهنر را یکی از این چهره های درخشان معرفی کرد.

 

وی از شهید محمدجواد باهنر به روشن ترین اختر پرستاره کرمان یاد کرد و ادامه داد: آن شهید در سال 1312 در یکی از محله های قدیمی شهر کرمان و در خانواده علم و دیانت دیده به جهان گشود و از دوران کودکی تا زمان شهادت لحظه ای از تحصیل علوم حوزوی و دانشگاهی غافل نبود.

 

استاندار کرمان با بیان اینکه شهید باهنر در میادین علمی و سیاسی همچون گوهری در صدف علوم و معارف اسلامی قرار داشت، افزود: فرهیختگان علوم اسلامی و صاحبنظران تعلیم و تربیت، شیفته اخلاق وی و معترف به کمالاتش شدند.

 

وی با اشاره به تألیفات کتاب های درسی شهید باهنر با تکیه به مکتب حیاتبخش اسلام، افزود: آثار این اندیشمند جهان اسلام و احیای تفکر اسلامی توسط آن شهید گنجینه های ارزشمندی است.

 

نماینده عالی دولت در استان کرمان با اشاره به تعبیرات امام راحل و رهبر معظم انقلاب در مورد شهید باهنر، خاطرنشان کرد: شهید باهنر مسیر و آرمانش الهی و خدایی بود و نزد همه مقام و منزلتی والا دارد.

 

وی ادامه داد: شخصیت شهید باهنر موید این موضوع است که فرهنگ شهادت کارآمدترین و موثرترین عنصر در پیشبرد اهداف الهی است و آن شهید همواره بصیرت را به جامعه خود ارزانی داشت و در مسیر پیروی از ولایت مطلقه فقیه بود.

 

وی ولایت پذیری شهید باهنر را مبین روح معتقد وی به سرچشمه فیاض ولایت مطلقه فقیه دانست که وجود این اندیشه باعث شد تا به عنوان یکی از شخصیت های اثر گذار در روند انقلاب اسلامی باشد.

 

نجار با بیان اینکه شهید باهنر باعث احیای علوم اسلامی در دوران قبل از انقلاب شد، تصریح کرد: شهید باهنر با عجین کردن علم و دین در این راستا گام برداشت.

 

وی با اشاره به اینکه بعضی از جوانان بر این باورند که عجین کردن علم و دین امکان پذیر نیست، افزود: زمانی که در دنیا خبری از نشانه های تعلیم و تربیت نبود، اسلام تعلیم و تربیت را با "اقرأ" آغاز کرد، به قلم سوگند خورد و اسیر جنگی را در ازای یاد دادن به مسلمانان آزاد کرد و در حقیقت با مبارزه با بیسوادی قرنها از اروپا پیشی گرفت.

 

نماینده عالی دولت در استان کرمان، تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت را مورد توجه قرار داد و بر ضرورت اندیشه های نو و تازه در جامعه تأکید کرد و افزود: تبیین آثار و بررسی شخصیتی شهید باهنر چراغی فرا روی آموزش و پرورش در بحث تحول بنیادین است.

 

استاندار کرمان افزود: از همه صاحبنظران و اهل فن انتظار می رود در شناخت الگوهای علمی و دینی خود بکوشند.


پایان پیام/

کد خبر 64377

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha