به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، دکتر جاسم ولد بیگی، رئیس آموزشوپرورش استان ایلام، صبح امروز (15 مرداد) در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره کتابخوانی رضوی، در این استان، اظهار کرد: پیامبر اکرم (ص) همواره بر تمسک افراد جامعه به دو ستون اصلی و بزرگ یعنی قرآن کریم، عترت و اهلبیت (ع) سفارش کردهاند.
وی، بابیان اینکه اگر به این دو اصل مهم تمسک بجوییم هرگز در مسیر و راه باطل قرار نخواهیم گرفت، ابراز کرد: امروز ما از ولایت و رهبری ائمه اطهار (ع) برخورداریم و مردم ایران اسلامی علاوه بر اینکه از ولایت علی بن موس الرضا (ع) برخوردارند، وجود مقدس آن حضرت در سرزمین ایران اسلامی حضور دارد و این نعمت بسیار بزرگی است.
رئیس آموزشوپرورش استان ایلام، با اشاره به اینکه جامعه اسلامی باید ویژگیهایی داشته باشد، تصریح کرد: هر جامعهای دارای ویژگیهایی است و دین مبین اسلام هم برای سعادت آخرت بشریت برنامه دارد و هم برای دنیای مادی و اقتصادی جامعه برنامه دارد.
ولد بیگی، ابراز کرد: جامعه اسلامی جامعهای است که متخلق به اخلاق اسلامی و ارزشهای دینی باشد، مناسک دینی که اساس دین مبین اسلام هستند در آن رعایت شود و تأثیرات این مناسک ازجمله برگزاری و اقامه نماز در سطح جامعه نمودار باشد و ارزشهای اسلامی و اخلاقی در سطح عمل در جامعه رعایت شود.
وی، با اشاره به اینکه یکی از ویژگیهای جامعه اسلامی توجه به مطالعه و کتابخوانی است، گفت: متأسفانه میزان مطالعه و کتابخوانی در جامعه ما نسبت به سایر کشورهای جهان در وضعیت مطلوبی قرار ندارد و باید بنابر توصیههای اکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه کتابخوانی و مطالعه باید جزئی از زندگی ایرانیان باشد، این فرهنگ در سطح جامعه ترویج داده شود.
ولد بیگی، ابراز کرد: سبک زندگی ایرانی و اسلامی باید احیا شود، امروز متأسفانه شاهد هستیم که فضای مجازی سبک زندگی ایرانی اسلامی را مورد تهدید قرار داده است و به تهدید تبدیلشده است چراکه سبک زندگی خانوادهها و فرزندان ما را به هم زده است، البته باید برای این فضای مجازی برنامهریزی شود و آن را تبدیل به یک فرصت مناسب در راستای توسعه فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و سبک زندگی ایرانی اسلامی کرد.
رئیس آموزشوپرورش شهرستان ایلام، بابیان اینکه ما میتوانیم در صورت برنامهریزی مناسب از فضای مجازی در راستای توسعه فرهنگ مطالعه استفاده کنیم، یادآور شد: در جشنواره کتابخوانی رضوی آحاد مردم برای کتابخوانی و مطالعه دعوتشدهاند برای کتابخوانی و مطالعه باید برنامه داشته و برای رسیدن به آن باید هزینه کرد.
وی، افزود: اولین رسالت آموزشوپرورش تقویت بنیانهای اعتقادی و دینی دانش آموزان است و ترویج فرهنگ و مطالعه و کتابخوانی یکی از اصول تقویت بنیه اخلاقی و دینی فرزندان در مدارس است.
ولد بیگی، در پایان خاطرنشان کرد: از ویژگیهای مهم جامعه اسلامی اخلاق است، یکی از کارهای اخلاقی تشویق به فرهنگ مطالعه و کتابخوانی است و باید فرهنگ مطالعه و کتابخوانی را در سبد فرهنگی خانوارهای جامعه اسلامی قرار گیرد.
نظر شما