حجت الاسلام محمد راستگو، امام جمعه درح در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند با اشاره به جایگاه رفیع امامزادگان گفت: مردم ایران اسلامی دلداده و عاشق اهل بیت علیه السلام هستند و ارادات خاصی به امامزادگان و مکان های مذهبی و معنوی دارند.
وی با اشاره به لزوم مدیریت و استفاده حداکثری از حضور باشکوه مردم در بقاع متبرکه، افزود: مقام معظم رهبری بر تبدیل شدن حرم امامزادگان و بقاع متبرکه به قطبهای فرهنگی تاکید دارند.
امام جمعه درح با بیان اینکه قطب فرهنگی شدن معنای بسیار ژرف و عمیقی دارد، تصریح کرد: باید کسانی که در این خصوص مسئولیت دارند برنامه ریزی دقیق و منسجمی برای انجام کارهای فرهنگی قوی و عمیق داشته باشند تا مردمی که در بقاع متبرکه حضور یافتند لذت معنوی سرشاری ببرند که در آینده نیز با اشتیاق بیشتری به این سمت و سو بشتابند.
حجت الاسلام راستگو با تاکید بر اینکه برای همه اقشار و سنین جامعه نمی توان نسخه واحد فرهنگی پیچید، ادامه داد: اگر بخواهیم کارفرهنگی قوی انجام دهیم باشد بین سنین و جنسیتها تفکیک قائل شویم و برنامه ریزی دقیق در این زمینه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه امامزادگان و بقاع متبرکه در ایجاد وحدت اجتماعی نقش بسزایی دارند، گفت: کار فرهنگی همین است که مردم دل هایشان باهم یکی شود و بقاع متبرکه و حرم امامزادگان فرصتی است تا این وحدت ایجاد و تکمیل شود که البته نیاز به کار فرهنگی دارد.
امام جمعه درح عنوان کرد: امروز نشان داده شده که معنویت داروی درمان کننده و نسخه بسیار ارزشمند در بحث مبارزه با آسیب های اجتماعی و بصیرت افزایی و جلوگیری از انحرافات است.
به گفته وی بسیاری از اوقات با قوه قهریه نمی توان جلوی برخی آسیب ها را گرفت اما تقویت معنوی و ارادت مردم به اهل بیت علیه السلام موجب کاهش آسیب های اجتماعی می شود.
حجت الاسلام راستگو به تهاجم و ناتوی فرهنگی دشمن اشاره کرد و افزود: امروز اگر بخواهیم دفاع جانانه داشته باشیم باید از ظرفیت امامزادگان استفاده کنیم و مسائل معنوی در جامعه قوی شود چرا که بسیار اثر گذار است و آمارها نشان داده در ماه رمضان و محرم و ایام فاطمیه آسیب های اجتماعی و انحرافات کاهش می یابد.
امام جمعه درح ادامه داد: برای جلوگیری از آسیب ها و منکرات از جامعه خداوند در قرآن می فرماید اهل نماز و معنویت باشید.
وی با بیان اینکه باید اقدامات فرهنگی از حالت گزارشی و مانوری خارج شود، تاکید کرد: امروز آمار و گزارش دهی آفت جامعه شده و اگر به دنبال کار عمقی هستیم باید از بحث آمار و ارقام و گزارشی خارج شویم و با تحرک بیشتر کارهای جهادی در این خصوص انجام شود تا جامعه فضای معنوی و ملکوتی پیدا کند.
نظر شما