شعارها در حوزه قرآن باید به گفتمان تبدیل شود

خبرگزاری شبستان: مدیرکل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، داشتن شور و شعور در فعالیت ‌های قرآنی را ضروری دانست و گفت: برخی از شعارها در حوزه قرآن باید به گفتمان تبدیل شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، اصغر امیر نیا، مدیرکل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر امروز ( 24 مرداد ) در نشست شورای فرهنگ عمومی کهگیلویه و بویراحمد انقلاب اسلامی ایران را یک انقلاب فرهنگی دانست و گفت: حوزه تبلیغ و ترویج این وزارتخانه برنامه هایی را در دولت یازدهم تبیین کرد که شاهد استمرار آنها در دولت دوازدهم خواهیم بود.

 

وی با بیان اینکه همه دغدغه قرآن و برنامه‌ های قرآنی را دارند، اظهار داشت: برای گسترش برنامه ‌های قرآنی ستاد برگزاری هفته قرآن و عترت تشکیل شده است.

 

امیر نیا، به هفته قرآن و عترت اشاره و با بیان اینکه برنامه ‌های قرآنی صرفا به این هفته محدود نشود، خاطرنشان کرد:  سه جشنواره آیات که به صورت ملی برگزار می ‌شود، جشنواره رمضان و هفته قرآن که تولیدی محور است برنامه‌ های حوزه تبلیغ و ترویج محسوب می شوند.

 

مدیرکل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با بیان اینکه جامعه هنری و اصحاب فرهنگ و هنر دانش و آگاهی کمتری نسبت به مسائل دینی دارند، یادآور شد: باید دانش و علم را از علما گرفته و این دو را در کنار هم قرار داده تا بتوان آثار قابل قبولی را به جامعه عرضه کرد.

 

امیر نیا، اطلاع‌ رسانی را بهترین زبان هنری دانست و ابراز داشت: در هفته قرآن ائمه جمعه گزارشی از وضعیت قرآن و آسیب ‌های اجتماعی را بیان کنند که تشویق و ترغیب مردم به سبک زندگی اسلامی و رقابت‌ های سالم و سازنده بین هنرمندان ایجاد شود.

 

وی با بیان اینکه هنرمندان جامعه دینی را بسته می ‌دادند و جامعه دینی هم هنرمندان را بدون دغدغه دینی می ‌دانند که این موضوع صحت ندارد، خاطرنشان کرد: هنرمندان برای آشنایی بیشتر و بهتر با زندگی علما از نزدیک با زندگی انها آشنا شوند که همه این اتفاق ‌ها به ما در ترویج و توسعه قرآن کمک می کند.

 

این مسئول قرآنی کشور، ضمن تاکید بر اینکه ایجاد وحدت رویه بین دستگاه ‌ها آثار خلاقانه تولید می ‌کند، ادامه داد: از وضعیت موجود فعالیت‌ های قرآنی راضی نبوده و هم فکری، تعامل و همراهی همه دستگاه ‌ها در این حوزه لازم و ضروری است.

 

امیر نیا، داشتن شور و شعور در فعالیت ‌های قرآنی را ضروری دانست و به طرح جدید آشتی بین اصحاب هنر و قرآن اشاره و اذعان کرد: اجرای این طرح بین دستگاه ها هم ‌افزایی ایجاد می کند.

 

وی از تهیه سند راهبردی تبلیغ و ترویج قرآنی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی سخن به میان آورد و گفت: قرآن و عترت هم توان هستند که جلوگیری از فعالیت ‌های تفرقه ‌انگیز، بهره برداری از ظرفیت های مردمی و کاهش تصدی ‌گری دولت و حمایت از آثار و محصولاتی قرآن و عترت از برنامه ‌های مورد توجه در این سند محسوب می شود.

 

مدیرکل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با بیان اینکه برخی از شعارها باید به گفتمان تبدیل شوند، گفت: معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد در دولت یازدهم برنامه ‌ای را تعریف کرد که با الهام از تجربیات گذشته جریانات قرآنی راه ‌اندازی شد.

 

وی از پایین و نازل بودن اعتبارات قرآنی در سطح کشور سخن به میان آورد و گفت: اعتباری که باید دولت و مجلس به این حوزه اختصاص دهند، محدود است.

 

امیر نیا، با بیان اینکه رقمی که به وزارت ارشاد اختصاص داده می ‌شود، 23 میلیارد بوده که این رقم بسیار ناچیز است، عنوان کرد: وزارتخانه باید با این میزان اعتبار نمایشگاه قرآنی، سایر جشنواره ‌ها و برنامه‌ ها را برگزار کند.

 

این مسئول قرآنی ضمن تاکید بر اینکه وازرتخانه نیازمند اختصاص اعتبارات بیشتری در حوزه قرآنی است، اضافه کرد:  هر چه اعتبار به حوزه قرآنی اختصاص داده شود سرمایه ‌گذاری بوده و منافع آن مستقیم به جامعه باز می ‌‌گردد.

کد خبر 649091

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha