مریم مجتهدزاده، مشاور رئیسجمهور و رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاستجمهوری پیرامون طرح ملی ساماندهی شبکه اجتماعی فرهنگی دختران (کمیته دختران جوان) به خبرنگار شبستان گفت: در راستای اجرای این طرح، هستههای استانی در سطح کشور با حضور 15 تا 20 نفر از افراد فعال و صاحبنظر فرهنگی تشکیل و همچنین دورههای آموزشی سفر به استانها برای توجیه اعضای هسته مرکزی برگزار شد.
وی اظهار کرد: در راستای همین طرح یک سمینار آموزشی دو روزه با حضور 600 نفر از اعضای هستههای استانی در روز ملی «دختر» با هدف آموزش مدیریت و جریانشناسی فرهنگی در محورهای مهارتهای فردی، خانوادگی و اجتماعی متعالی نیز برگزار شد.
مجتهدزاده با اشاره به اهداف تشکیل کمیته دختران جوان یادآور شد: طراحی شبکه دختران جوان در سراسر کشور با هدف ایجاد زمینه و ساختار ملی برای اجرای فعالیتهای آموزشی و طرحهای فرهنگی توسط گروه مشاوران جوان مرکز انجام شده است.
رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاستجمهوری افزود: انتظار میرود تا پایان سال 90 بیش از 15 هزار دختر جوان و در صورت تخصیص اعتبار لازم تا 40 هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار بگیرند.
وی با اشاره به طرح توانمندسازی دختران روستایی تصریح کرد: تعمیق و تبلیغ الگوها و آموزههای اسلامی توأم با سلامتی، نشاط و ایجاد آمادگی برای پذیرش مسئولیتهای زندگی از جمله اهداف ما در اجرای این طرح است.
مجتهدزاده با بیان اینکه ارتقای سطح آگاهی دختران روستایی در زمینههای بهداشت و تغذیه از دیگر اهداف ما در توانمندسازی این قشر از جامعه است، خاطرنشان کرد: ما در تلاش هستیم تا در راستای تأمین سلامت اجتماعی و ارتقای سطح آگاهیها و توانمندیهای دختران روستایی در برابر معضلات و مشکلات پیشرویشان در زندگی اقدامات مؤثری انجام دهیم.
مجتهدزاده از افزایش سطح آگاهی بیش از 81 هزار و 500 نفر از دختران جوان 28 استان خبر داد و افزود: این اقدام از طریق برگزاری کارگاههای آموزشی آیین زندگی با رویکرد دینی در زمینههای مهر ورزیدن، مهارتهای کنترل خشم، مهارت عفو و بخشش، سکوت، اخلاق و تربیت دینی فرزندان صورت گرفته است.
رئیس مرکز امور زنان و خانواده، مهارتهای همسرداری، مهارت ارتباط با خانواده همسر، مهارتهای حل مسئله، آموزش احکام و مسایل بهداشتی و تغذیه را از دیگر برنامههای مرکز امور زنان برای افزایش سطح آگاهی دختران روستایی عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما