ترویج فرهنگ تعاون موجب رفع بیکاری در جامعه می شود

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان گفت: فرهنگ تعاون اگر در جامعه پیاده و رعایت آن نیز به همه افراد آموزش داده شود، مشکل بیکاری در جامعه به میزان زیادی رفع می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، آیت الله غیاث الدین طه محمدی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان به مناسبت هفته تعاون در دیدار با کارکنان اداره کل تعاون همدان، گفت: فرهنگ تعاون همواره مورد تاکید دین اسلام وکتاب آسمانی قرآن است.

 

وی با بیان اینکه تعاون در جامعه به معنی کمک رساندن به یکدیگر و احساس مسئولیت داشتن در مقابل مشکلات همدیگر است، افزود: برکت و رحمت در مکانی به وجود می آید که وحدت و انسجام بر آنجا حکم فرما باشد و همه کارها تنها برای کسب رضای خدا انجام شود.

آیت الله محمدی با اشاره به اینکه فرهنگ تعاون باید نهادینه و به بدنه جامعه منتقل شود زیرا بسیاری از افراد به جایگاه واقعی تعاون واقف نیستند، اظهار داشت: عدم موفقیت برخی تعاونی ها و شرکت ها نیز ریشه در ایجاد تفرقه و سودجویی افراد برای منافع شخصی خود دارد.

 

وی گفت: آمار ارایه شده توسط اداره تعاون استان همدان واقع بینانه و به دور از فضای شعاری است که این امر جای تحسین دارد.

 

مدیرکل اداره تعاون استان همدان نیز در این نشست گفت: تاکنون سه هزارو 509 تعاونی در این اداره به ثبت رسیده است که یک هزار و 800مورد از آنها فعال و یک هزار و 700 مورد تنها نام شرکت خود را به ثبت رسانده اند.

 

حمید رضا یاری با بیان اینکه شرکت نیز برای ادامه کار یا تشکیل تعاونی با مشکل مواجه هستند که این آمار زیاد نیست، بیان کرد: امروزه شکل تعاونی ها از شکل تعاونی مصرف به تعاونی کشاورزی و صنعتی تبدیل شده است که این امر جامعه را برای دستیابی به اهداف اقتصادی نزدیک کرده است.

 

وی عنوان کرد: این اداره جهاد اقتصادی را ایجاد اشتغال و بهبود وضعیت اشتغال استان تعریف کرده است و همواره بدنیال رسیدن به این امر است زیرا اکثر مشکلات اجتماعی ریشه در دامان بیکاری دارد.

 

وی افزود: تاکنون 44 هزار و 700 نفر در سامانه اشتغال اداره تعاون ثبت نام کرده اند که تاکنون چهار هزار و 500 نفر از این افراد با دریافت آموزش های لازم از ابتدای سال جاری ساماندهی و 152 شرکت نیز بدنبال این امر به ثبت رسیده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 65156

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha