به گزارش خبرگزاری شبستان ، محمد، جوان بحرینی که به علت شرکت در تظاهرات مسالمت آمیز علیه حکومت دیکتاتوری آل خلیفه از شغلش برکنار شده پس از گذشت شش ماه از آغاز اعتراض ها تصمیم می گیرد تا این بار به تنهایی وارد میدان مبارزه با حکومت شود . او پرچم کشورش را به دست می گیرد و در حالی که آن را در هوا می چرخاند وارد میدان مروارید می شود و شعار آزادی سر می دهد، دوستانش به زودی به او می پیوندند اما نیروی پلیس در نهایت محمد را مورد ضرب و شتم قرار داده و دستگیر می کند .
اقدام سمبلیک محمد که جان دوباره ای به جنبش آزادی خواهانه در بحرین بخشید و در یوتوپ گذاشته شددر ذهن و خاطره صدها هزار نفر از جوانان این کشور که از روز 14 فوریه در اعتراض های دموکراسی خواهانه شرکت کرده اند نقش خواهد بست.
محمد این اقدام جسورانه را انجام داد تا با توطئه رسانه های غربی که سعی دارند با عدم پوشش اخبار مربوط به تعتراض های مردمی این جنبش را به سوی مرگ پیش ببرند ، مبارزه کند و در کار خود موفق نیز شد.
شجاعت این جوان بحرینی از سویی بار دیگر عزم مردم بحرین برای احقاق خود خود حکومت ستمگر آل خلیفه را جزم کرده است و از سوی دیگر توجه همه جهان یک بار دیگر به سوی انقلاب بحرین جلب کرده است .
عدم پوشش خبرهای مربوط به بحرین در رسانه های غربی دارای چند دلیل است . اول اینکه شش ماه پس از آغاز جنبش بحرین برای ههم فعالان بحرینی واضح و مبرهن است که آمریکا خواستار هیچ گونه تغییری در بحرین نیست و تنها به دنبال بر آورده کردن منافع خود در این کشور است که مهم ترین آنها حفظ امنیت ناوگان پنجم خود می باشد و به همین دلیل است که آمریکا نقش مهمی را در به حاشیه کشیدن رویدادهای بحرین در رسانه های غربی و بین المللی ایفا می کند.
دوم اینکه دولت بحرین با تاکتیک های مختلف توانسته است وجود این جنبش را در سطح بین الملل آنقدر کمرنگ کند تا اذهان عمومی آن را به دست فراموشی بسپارند.
یکی از این تاکتیک ها جلوگیری از ورود خبرنگاران بین المللی به داخل کشور و زندانی کردن ، شکنه کردن و با اخراج بسیاری از روزنامه نگاران داخلی از شغل خود می باشد.
علاوه بر این تشکیل یک کمیته حقیقت یاب از سوی حمد بن عیسی آل خلیفه ، پادشاه بحرین و همچنین درخواست دولت برای گفتگوی ملی طرحی فریبکارانه برای این بوده است که به جامعه بین الملل اینطر القا کنند که همه چیز در بحرن آرام است و فقط زمان لازم است تا این شرایط تثبیت شود.
این در حالی است که ناظران داخلی به خوبی می دانند که طرح گفتگوی ملی شکست خورده و کمیته حقیقت یاب نیز توانایی و اختیار هیچ گونه تغییری در این زمینه را ندارد.
و در نهایت اینکه رویدادها در دیگر مناطق خاورمیانه بر منازعات کشور کوچک بحرین که دارای جمعیتی حدود یک میلیون نفر است سایه افکنده است.
البته در این میان شبکه هایی مانند الجزیرهکوشیده اند تا تا بار دیگر موضوع بحرین را زنده کنند و یکی از بهترین نمونه این تلاش ها پخش مستند « شلیک د رتاریکی » در ماه گذشته بود که ماهیت وجودی جنبش بحرین را به خوبی به تصویر می کشید.
امروز ، شش ماه پس از آغاز اعتراض های مردمی در بحرین با وجود همه توطئه های داخلی و غربی و با تلاش جوانان جسور بحرینی این جنبش هنوز زنده و فعال و سازماندهی شده تر از قبل است.
جوانانی مانند محمد سدهای سر راه خود را با در کف قرار دادن جان خود می شکنند تا پرچم خود را به اهتزاز در آورند.
آنها می دانند که مسئله مهم نه فقط پرچم بلکه رویایی است که آنها تصمیم گرفته اند به طریق ممکن آن را به واقعیت تبدیل کنند.
شش ماه پس از آغاز اعتراض های مردمی در بحرین با وجود همه توطئه های داخلی و غربی و با تلاش جوانان جسور بحرینی این جنبش هنوز زنده و فعال و سازماندهی شده تر از قبل است.
کد خبر 66198
نظر شما