فرهاد فلاحتی امروز (۱۵ آبان) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند اظهار داشت: وقف سنت حسنه ای است که گذشتگان ما با اعتقاد و ایمان راسخ آن را احیا کردند و توشه ای برای آخرت انسان است و باقیات الصالحاتی است که از انسان می ماند که آیندگان دعاگوی فرد خواهند بود.
وی با بیان اینکه قدمت موضوع وقف به زمان صدر اسلام بر می گردد، گفت: در خراسان جنوبی هم اجداد ما در گذشته طی مباحث مختلف وقفیاتی داشته اند و کارهای عام المنفعه و خیری را انجام داده اند.
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آسیب ها و مشکلاتی در زمینه وقف وجود دارد که باید توسط مسئولین شناسایی و رفع شود، افزود: نباید این آسیب ها باعث کاسته شدن شکوه وقف در اذهان مردم شود.
فلاحتی با توجه به اینکه در حوزه هایی از جمله بهداشت، مدارس، آب انبار و غیره مردم در زمان قدیم وقف داشته اند، ادامه داد: این موضوع نشان می دهد که وقف دارای قابلیت هایی است که می توان از آن استفاده کرد به شرط آن که فرهنگ سازی درست انجام گیرد.
وی با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی اگر مسئولین به دنبال افراد واقف بروند بسیاری از مشکلات مردم حل می شود، گفت: ده ها کار عام المنفعه را می توان از گذشتگان یاد گرفت و این یک بحث مهم در راستای فرهنگ سازی وقف است.
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع مهم در حوزه وقف این است که موقوفات در مسیر نیات واقف انجام شوند، افزود: اگر به این موضوع بی توجهی شود دینی به لحاظ شرعی بر گردن مسئولین می ماند و از ارزش و عظمت وقف می کاهد.
فلاحتی با اشاره به اینکه موضوع مهم دیگر این است که خود موقوفه را در طول تاریخ حفظ بکنیم، ادامه داد: وقف یک ایثارگری اقتصادی در تمامی حوزه ها است و می تواند در مسائل فرهنگی نیز جایگاه رفیعی داشته باشد.
فلاحتی در پایان با بیان اینکه وقف در مباحث اقتصادی و اشتغالزایی بسیار تاثیرگذار است، خاطرنشان کرد: وقف در حوزه های فرهنگی و مباحث قرآنی نیز می تواند موثر باشد و شهرستان های قاین و زیرکوه به وقف های جدیدی در حوزه مباحق قرآنی، اقتصادی و اشتغالزایی و فرهنگی نیاز دارد.
نظر شما