به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز به نقل از روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان آذربایجان شرقی، هادی یوسف زاده افزود: از بخش های شاخص بیستمین جشنواره بینالمللی قصهگویی، اعزام قصه گو به مدارس مناطق مختلف کلانشهر تبریز می باشد.
وی عنوان کرد: بر همین اساس 12 قصه گو به 12 مدرسه در شهر تبریز جهت ترویج و احیای سنت قصه گویی در میان دانش آموزان اعزام شدند.
دبیر حوزه یک بیستمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کشور خاطر نشان کرد: هدف از اعزام این تعداد قصه گوها به مدارس، تربیت غیرمستقیم دانش آموزان به همراه تقویت قدرت خلاقانه ذهن دانش آموزان و نیز تاثیر گذاری در مخاطبین با استفاده از ابزار جذاب قصه می باشد.
یوسف زاده همچنین تقویت مهارت های گفتاری و شنیداری دانش آموزان از طریق قصه گویی را از دیگر اهداف اعزام قصه گویان به مدارس عنوان کرد.
وی با بیان اینکه معرفی توانمندی های کانون پرورش فکری و مربیان توانای قصه گو از اهداف دیگر این اعزام بود، گفت: چون قصه گویی برای دانش آموزان یک سری شگرد و اصول خاصی را میطلبد در همین راستا کانون پرورش فکری قصه گویان مجرب خود را به سطح مدارس اعزام می کند تا از این طریق بتواند دانش آموزان را با مهارت های قصه گویی آشنا سازند.
دبیر حوزه یک بیستمین جشنواره بینالمللی قصهگویی عنوان داشت: قصه گویی به دانش آموزان کمک می کند آنها قدرت بیان و عواطف و افکار خود را تقویت نمایند و همچنین موجب تقویت قوه تخیل، ابتکار و ابداع در میان دانش آموزان میشود.
یوسفزاده خاطرنشان کرد: قصههایی که دانش آموزان میخوانند و میشنوند اثری عمیق در فکر و روحیه آنها می گذارد و آنها را برای رویارویی با مسایل رشد، معاشرت با دیگران و فهم بهتر مشکلات زندگی آماده میکند.
نظر شما