به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سيد شهاب الدين طباطبايي، رئيس حوزه هنري خوزستان، در نشستي كه با كارشناسان ادبيات پايداري حوزه هاي هنري استان ها در آبادان برگزار شد، گفت: مرسوم اين است كه اين برنامه ها در مركز استان برگزار شود ولي از آنجا كه آبادان محور پايداري است و در دوران دفاع مقدس با خاطرات بسيار شيريني كه از آن روزهاي سخت دفاع به يادگار گذاشته، تصميم گرفته شد آبادان ميزبان اين برنامه باشد.
وي با بيان اينكه سعي شده برنامه اي پرمحتوا و مفيد برگزار كنيم، از شركت كنندگان در اين نشست خواست هر موضوع و مطلبي كه به نظرشان مي آيد جهت ارتقاي حوزه هنري و اهالي هنر ارائه دهند و افزود: پذيراي پيشنهادات و انتقادات سازنده شما هستيم.
وي ادبيات پايداري را مبناي ادبيات انقلابي دانست و اضافه كرد: معتقدم كارهاي بزرگي در اين حوزه بايد انجام مي شد و نگاه مقام معظم رهبري هم بر تقويت حوزه هنري، دليل راه ماست.
حجت الاسلام طباطبايي، با اشاره به اينكه هر چه الگو بخواهيم به نسل امروز منتقل كنيم بايد از حوزه ادبيات پايداري باشد، تصريح كرد: آنچه برنامه هاي تلويزيوني وارداتي به عنوان الگو به جامعه هنري و جامعه امروز ما القا مي شود قطعا در بسياري از حوزه ها با زيرساخت هاي فكري و عقيدتي و آرماني ما تفاوت دارد.
وي با بيان اينكه در توليد محتوا بار سنگيني بر دوش مجموعه دفتر ادبيات پايداري حوزه هنري كشور است، عنوان كرد: اميدواريم بتوانيم با توليد آثار خوبي كه توليد و حمايت مي شود اين بار سنگين را برداريم و به وظيفه خود عمل كنيم.
همچنين محمد قاسمي پور، مدير دفتر فرهنگ و ادبيات پايداري اداره كل امور استان ها و مجلس حوزه هنري كشور، از تدوين شيوه نامه جهت ارائه اهداف و سياست هاي حوزه ادبيات پايداري خبر داد و اظهار كرد: در اين راستا ٢٥ آذر نشستي يك روزه با حضور منتخباني از كارشناسان حوزه ادبيات پايداري در تهران برگزار مي شود.
وي از حاضران در نشست خواست در فرصت هاي پيش رو تجربه هاي خود را در بحث توليدات مكتوب، شب خاطره و فعاليت هاي مرتبط با مردم و ميداني و مستند و ... بيان كنند.
وي به برنامه هاي اين نشست سه روزه اشاره كرد و ادامه داد: رونمايي از يكي از توليدات حوزه هنري در برنامه اختتاميه، اقليم شناسي و بوم شناسي خوزستان در حوزه دفاع مقدس به صورت نظري، بازديد ميداني از فضاهاي آبادان و خرمشهر مرتبط با دفاع مقدس و ... از جمله اين برنامه هاست.
قاسمي پور، ابراز كرد: همچنين سه نشست و كارگاه با موضوع شب خاطره استاندارد و چگونگي برپا كردن آن و تفاوت و مرزبندي اين گونه برنامه ها از سوي حوزه هنري با ساير دستگاه ها و ارگان ها، چارچوب آموزشي مرتبط با قالب ها و گونه هاي نوشتاري در دفاتر و مرور برنامه هاي شاخص مراكز استاني در سال گذشته و بررسي و اعلام نتايج طرح هايي به مناسبت پيروزي انقلاب اسلامي كه ٢٧ استان شركت كردند و پس از كارشناسي و بررسي و قضاوت، طرح هاي مصوب، مشروط و رد شده ارائه مي شود.
در ادامه این نشست مسئولین دفاتر استاني ضمن گزارشي از عملکرد واحدهای خود به بیان گزارشات و دیدگاه هاي خود پرداختند.
نظر شما