مشارکت اجتماعی در  پیشگیری از اعتیاد افزایش یابد

خبرگزاری شبستان: نماینده سازمان‌های مردم نهاد خراسان جنوبی با اشاره به لزوم توجه به فعالیت سازمان های مردم نهاد در حوزه مبارزه با مواد مخدر، گفت: هر میزان مشارکت اجتماعی افزایش یابد در راه پیشگیری از اعتیاد موفق تر خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، سید مصطفی حسینی امروز (29 آذر) در نشست خبری دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اصحاب رسانه اظهار کرد: سازمان های مردم نهاد  در حوزه مواد مخدر در سه زمینه فرهنگی و پیشگیری، درمان، صیانت و حمایت از بهبودیافتگان و خانواده‌های آنان فعالیت می کنند.

 

وی با بیان اینکه در حوزه پیشگیری به همراه برنامه های دولت سازمان های مردم نهاد برای افزایش مشارکت مردم در سطح استان دوره های آموزشی و آگاه سازی با اقشار مختلف برگزار می کنند، افزود: هر میزان مشارکت اجتماعی افزایش یابد در راه پیشگیری از اعتیاد موفق تر خواهیم بود.

 

نماینده سازمان‌های مردم نهاد خراسان جنوبی با اشاره به لزوم توجه به فعالیت سازمان های مردم نهاد در حوزه مبارزه با مواد مخدر، گفت: باید نگاه مدیران به این سازمان ها تقویت شود.

 

حسینی با بیان اینکه سازمانهای مردم نهاد پایبند به قانون هستند اما چرا باید در حوزه اجتماعی و صیانت و حمایت از بهبودیافتگان از آنان مالیات گرفته شود، ادامه داد:این یک مانع است لذا باید مداخلات غیرموثر هر چه سریع تر پایان یابد.

 

وی بر تعامل بین رسانه ها با سازمان های مردم نهاد تاکید کرد و افزود: فعالیت این سازمان ها باید به جامعه و مردم اطلاع رسانی شود.

 

ملیحه گنجی فرد، مدیر مرکز آتیه روشن ترک اعتیاد بانوان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه این مرکز در سال 92 راه اندازی شده، ادامه داد: از ابتدای فعالیت تاکنون 480 نفر از بانوان معتاد استان درمان شدند که از این تعداد 107 نفر آنان در سال جاری بوده است.

 

وی بیان داشت: 20 درصد افراد را می توانیم بگوییم درمان قطعی اعتیاد آنان انجام شده اما در این مرکز 40 درصد بانوان تاکنون لغزشی نداشته اند و این‌ها کسانی هستند که از طرف خانواده مورد حمایت قرار گرفتند.

 

گنجی فرد با بیان اینکه بیشترین مشکل در حوزه درمان معتادان بحث هزینه ها است، گفت: از بهزیستی درخواست داریم در این خصوص یارانه خاصی قرار دهد.

 

مدیر مرکز آتیه روشن ترک اعتیاد بانوان خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه حضور خیران در این حوزه احساس می شود، افزود: امسال شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان هزینه درمان 60 نفر از این معتادان را که وضعیت مالی خوبی نداشتند تقبل کرد.

 

وی یکی دیگر از مشکلات را بیمه بهبودیافتگان دانست که تاکنون در این خصوص اقدامی نشده، بیان کرد: مشکل دیگر بانوان بهبودیافته بعد از درمان است و هیچ ارگان خاصی نیست که از آنان برای دریافت وام یا اشتغال حمایت کند.

کد خبر 677552

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha