۲۰۰ پروژه اقتصاد مقاومتی برای خراسان جنوبی تعریف شده است

خبرگزاری شبستان: استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه امسال در حوزه اقتصاد مقاومتی ۲۰۰ پروژه برای استان تعریف شده که در حال پیگیری و اجرا است، گفت: نظام اجرایی باید مبتنی بر تامین منابع مالی از تسهیلات بانکی شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد مهدی مروج الشریعه امروز (21 دی) در نشست استانداران ادوار خراسان جنوبی اظهار کرد: مسئله انتقال آب از عمان به تفصیل در جلسه اختصاصی استانداران و گروه اعزامی از مشهد به بحث گذاشته خواهد شد.

 

وی افزود: خراسان جنوبی از موقعیت تاریخی و جغرافیای مهمی برخودار است و بررسی تاریخی نشان می دهد در هر دولت و نظامی حاکمان مقتدری به عنوان والی برای این منطقه انتخاب کردند.

 

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه این منطقه به واقعیت مرکز ثقل منطقه شرق کشور است، گفت: هرگونه اقتداری به دلیل تقویت بنیان های اقتصادی، سیاسی، انسانی، اجتماعی و فناوری به وجود آید اگر همگام و همراه این اقتدار  شامل این منطقه نشود قطعاً دو قطب مقتدر این دو بخش هم راه به جایی نخواهد برد.

 

مروج الشریعه ادامه داد: شرق کشور زمانی به عنوان قطب تاثیرگذار خواهد بود که توانمندی آن مورد توجه قرار گیرد.

 

وی با بیان اینکه در خراسان جنوبی ترکیبی از قبایل و مذاهب در بر گرفته و الگوی زیبای زیست مشارکتی میان اقوام مختلف است، افزود: تاسیس خراسان جنوبی مقارن با پایان دولت هشتم بوده است.

 

مروج الشریعه با اشاره به اینکه در حوزه اقتصاد مقاومتی 200 پروژه برای خراسان جنوبی تعریف شده که در حال پیگیری و اجرا است، بیان کرد: خراسان جنوبی مشکلات جدی و محرومیت های فراوانی دارد که بار مسئولیت بالای بر عهده کسانی که مسئولیت را می پذیرند می گذارد.

 

وی با اشاره به گسترش صنایع دستی بومی استان، گفت: صنایع و تولید انرژی های نو، صنایع تبدیلی کشاورزی، معادن و جلوگیری از خام فروشی استراتژی های، تربیت نیروی انسانی از محورهای توسعه در دستور کار استان است.

 

استاندار خراسان جنوبی به نقش وسیع تولید نرم افزار و مرکز آی سی تی اشاره کرد و افزود: در استان به بحث افزایش نقش آی سی تی در کارآفرینی پرداخته می شود.

 

وی با بیان اینکه تا نظام تصمیم نگیرد که چگونه منشور تقویت و تجهیز مدیریت های منطقه ای را کارآمد اجرایی نکند روند همین گونه باقی خواهد ماند، عنوان کرد: وقت تعارف کردن گذشته، باید دولت و مجلس شورای اسلامی با وفاق منطبق برهم به این مسئله بپردازند.

 

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: از ابتدای انقلاب تاکنون هنوز دولت و مجلس الگوی کامل و مدونی برای مناطقی که از شاخص های توسعه عقب مانده اند، ندارند و باید در این راستا فکر اساسی شود.

 

مروج الشریعه با اشاره به نگاه یکسان به مناطق مختلف کشور موجب شکاف می شود، تاکید کرد: نظام اجرایی باید مبتنی بر تامین منابع مالی از تسهیلات بانکی شود کاری که سالها قبل چین شروع کرد و توانست به رشد اقتصادی برسد.

 

به گفته وی کشور با این سیستم مالی و بودجه ای فعلی قطعاً راه سنتی چهل سال قبل را با بازخورد خیلی کمتر ادامه خواهیم داد.

 

استاندار خراسان جنوبی مردم را اساسی ترین ستون برای اجرای سیاست های نظام دانست و گفت: اگر مشارکت مردم را کنار بگذاریم در ورطه های اشتباه باقی خواهیم ماند.

 

 

کد خبر 681797

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha