معنای انتظار چیست؟

خبرگزاری شبستان: ما هر شب منتظر طلوع خورشید فردا هستیم، امّا معناى انتظار خورشید آن نیست كه دست روى دست بگذاریم و تا صبح در تاریكى به سر بریم، بلكه هر كس اتاق خود را روشن می كند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سوالاتی درباره دین و آموزه های آن وجود دارد که دانستنِ پاسخ آنها می تواند بسیاری از گره ها را از ذهن باز کرده و به اصلاح سبک زندگی ما کمک کند.

 

از این رو، در ذیل یکی از این سوالات و پاسخ آن به حضورتان تقدیم می شود:

 

معنای انتظار امام زمان علیه السلام چیست؟ آیا به معناى سكوت و بی تفاوتی در برابر ظلم و فساد است؟

 

ما هر شب منتظر طلوع خورشید فردا هستیم، امّا معناى انتظار خورشید آن نیست كه دست روى دست بگذاریم و تا صبح در تاریكى به سر بریم، بلكه هر كس اتاق خود را روشن می كند.

ما در زمستان منتظر فرا رسیدن تابستان هستیم، ولى انتظار تابستان به آن معنا نیست كه در زمستان بلرزیم و اتاق خود را گرم نكنیم.

در زمان غیبت امام زمان علیه السلام نیز باید به مقدار توانِ خود با ظلم مبارزه كنیم و درصدد اصلاح خود و جامعه برآییم. در روایات مى‏خوانیم: «أفضلُ الاعمال اِنتظارُ الفَرج»(بحار، ج 75، ص 208) «بهترین عمل، انتظار آمدن حضرت مهدى علیه السلام است.»

بر اساس این حدیث، انتظار،حالت نیست، بلكه عمل است: «افضل الاعمال» بنابراین، منتظران واقعى باید اهل‏عمل باشند. منتظران مصلِح باید خود صالح باشند، كسى كه منتظر مهمان است در خانه آرام نمى‏نشیند.

وظیفه مردم در زمان غیبت، خودسازى و امر به معروف و دعوت به حق و آگاه سازى دیگران است.

 

*برگرفته از پرسش و پاسخ های درس هایی از قرآن

کد خبر 683775

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha