به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، عبدالله صفری، رئیس سازمان نظام پرستاری تبریز امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه هفته پرستاری از ۳۰ دی ماه آغاز و تا ۶ بهمن ماه ادامه دارد، اظهار داشت: برنامههای متنوعی برای گرامیداشت این هفته پیش بینی شده که همایشی در این راستا چهارم بهمن در تالار معلم تبریز برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه بیش از ۹ هزار پرستار در استان آذربایجانشرقی فعال هستند، خاطرنشان کرد: نزدیک به ۷ هزار نفر از این تعداد در ۵۱ واحد درمانی استان فعال دارند و بیش از ۶ هزار نفر عضو سازمان نظام پرستاری استان هستند که این قشر با مشکلات عدیدهای مواجه بوده و هستند.
صفری کمبود نیروی انسانی را مشکل اصلی جامعه پرستاری استان دانست و گفت: در طول این چند سال، وزارتخانه و مجلس با تمدید طرحهای نیروی انسانی و دانشجویان پرستاری و اتاق عمل را از ترم 6 به بیمارستانها وارد کردند که سعی بر حل این مشکل دارند.
وی ادامه داد: نزدیک به یکهزار پرستار متخصص و ویژه در سطح استان نیاز داریم که در این حدود نیز کمک پرستار و همکار غیرحرفهای لازم است، البته نمیدانم سیاست دولت در جذب چیست که تمایلی به استخدام ندارد، این در حالیست بخشی از پرستاران نیز انگیزه ندارند، چراکه معتقدند کارشان شرکتی است و شرکتها مدام عوض میشوند.
رئیس سازمان نظام پرستاری تبریز معوقات دریافتی پرستاران را از دیگر مشکلات این قشر برشمرد و گفت: نزدیک به یک سال است کارانهها به تعویق افتاده است و در رابطه با اضافه کار نیز تأکید داریم که اضافه کار همانند حقوق پرداخت شود، جالب است بدانید بیمه، فرانشیزها را نقد میگیرد و بعد از یکسال به وزارت بهداشت عودت میدهد، وزارتخانه نیز بعد از کسر مالیات پرداخت میکند.
صفری در بخش دبگری از سخنان خود با بیان اینکه بیش از ۲۰ مرکز مشاوره درمانی در استان وجود دارد که مجوز از وزارت بهداشت دارند، گفت: متأسفانه اغلب بیماران بعد از ترخیص بلاتکلیف هستند و در مقابل افراد، شرکتها و مراکزی هستند که به خاطر خلاءهای موجود سوءاستفاده کرده و شاهد شرکتهای غیرقانونی هستیم که خدماتی مختلف از لولهبازکنی گرفته تا مراقبت از مریض ارایه می دهند.
نظر شما