به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد، حجت الاسلام سید محمد شریف حسینی کوهستانی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان یزد در کارگاه آموزشی شیوههای تبلیغ دینی در فضای مجازی ویژه مبلغات حوزوی که در محل سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد با اشاره به گسترش روز افزون شبکههای اجتماعی گفت: فضای مجازی به جز لاینفک زندگی ما تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه فضای مجازی مانند سایر امکانات فرصت ها و تهدیدهایی را در زندگی همراه خود دارد افزود: تقویت خرد جمعی از جمله مزایای شبکه های اجتماعی است.
حسینی کوهستانی اضافه کرد: در دسترس بودن حجم بالایی از اطلاعات، امکان بیان آزادانه عقاید، امکان ارائه نظر در خصوص مطالب مختلف، دسترسی به اطلاعات در زمینههای مختلف، افزایش مهارتهای اجتماعی و ... از جمله مزایای شبکههای اجتماعی بشمار میآید.
وی در تبیین تهدیدهای فضای مجازی گفت: افزایش شکاف بین دنیای حقیقی و مجازی، هویت زدایی، شکستن حریمها به ویژه حریم خصوصی، ترویج هرزه نگاری و بروز تعارضات اجتماعی در کاربران از جمله آسیبهای استفاده از این فضا می باشد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان با بیان اینکه برای هرگونه فعالیت تبلیغی ابزاری نیاز است اظهار داشت: پیامبران و امامان معصوم هم برای تبلیغ خود از دو ابزار عقل و عشق بهره بردند.
وی بر لزوم بکار گیری ظرفیت عقلی مخاطبین تاکید کرد و افزود: اگر عقل مخاطبین را با موضوع در گیر نکنیم در انتقال مفاهیم مورد نظر موفق نخواهیم بود.
حسینی کوهستانی افزود: در فعالیتهای تبلیغی باید عقل مردم را بکار بگیریم و بعد زمینه را جهت عاشق شدن او فراهم کنیم در این صوت مخاطب قطعاً موضوع را میپذیرد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: مبلغین و مبلغات باید در جهت محتوایی به مخاطبین خود کمک کنند تا هویت دینی و اجتماعی خود را بشناسند.
وی با بیان اینکه نخبگان جامعه به ویژه روحانیون باید نسبت به فضای مجازی دغدغه داشته باشند گفت: باید با ارائه مطالب قابل لمس همراه با مثال و مبتنی بر نیاز روز پاسخگو سؤالات مطرح شده در این فضا بود.
نظر شما