برای فيلتر تلگرام تصمیمی گرفته نشده است

خبرگزاری شبستان: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشيه جلسه هيات دولت در خصوص فيلترينگ تلگرام گفت: اگر ما بتوانيم با حمایت از پیام رسان های داخلی حضور فعال تر در فضاي مجازي داشته باشیم در اين دوره جديد تمدني مي توانيم سهم بيشتري را ايفا كنيم.

به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاري شبستان، سيد عباس صالحي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ظهر امروز (چهارشنبه ٢٢ فروردين ماه) در حاشيه جلسه هيات دولت در خصوص فيلترينگ تلگرام گفت: در اين زمينه جلسه اي را مركز ملي فضاي مجازي توسط جناب فيروز آبادي داشتند كه بنده در ابتداء اين جلسه حضور داشتم و اصل اين مطلب كه ما بتوانيم از پيام رسان هاي داخلي حمایت کنیم تا فضای پيام رسان هاي داخلي توسعه پيدا كند فضاي اجماع ملي را داشتيم.

 

وي ادامه داد: صحبت رهبر معظم انقلاب هم در شوراي عالي فضاي مجازي مطرح شد كه در شرايط فعلي که يك دوره جديد تمدني تلقي مي شود، درواقع فضاي مجازي شبيه انقلاب صنعتي است و يك دوره جديد تمدني از اين دوره آغاز شده است.

 

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تاكيد كرد: اگر ما بتوانيم با حمایت از پیام رسان های داخلی حضور فعال تر در فضاي مجازي داشته باشیم در اين دوره جديد تمدني مي توانيم سهم بيشتري را ايفا كنيم، طبعا فضاي مجازي يك فضاي متنوع است و حوزه هاي مختلف زيرساختي و كاركردي را شامل می شود.

 

صالحي يادآور شد: يكي از حوزه هاي زيرساختي و كاركردي فضاي مجازي پيام رسان هاي داخلي است، اينكه به پيام رسان هاي داخلي ما كمك شود تا در اين مقطع تمدني فضاي ملي داخلي را توسعه بدهيم يك رويكرد جدي و قابل توجه در مجموعه نظام است، كارهايي كه با اين نگاه صورت مي گيرد در اصل نشان مي دهد كه چگونه مي توان حمايت كرد از اين نقطه از كاري كه بايد اتفاق بيافتد.

 

وي افزود: فيلترينگ تلگرام نكته اي است كه بايد مراكز تصميم گيري در خصوص آن نظر بدهند و جلسات ما با همان نگاه پيگيري از حمايت از پيام رسان هاي داخلي شكل مي گيرد، اما هنوز تصميم در خصوص فيلترينگ تلگرام گرفته نشده است.

 

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در مورد نظر شخصي خود در راستاي فيلترينگ پيام رسان هاي خارجي و فضاي مجازي نيز خاطرنشان كرد: بايد اجازه داد مراكز تصميمات در اين خصوص كه در بخش هاي جدي تر به اين امر مي پردازند در اين خصوص نظر بدهند و از سوي ما پيش تصميم يا نظري اطلاق نشود.

 

صالحي در مورد پيش لايحه سازمان جامع رسانه اي نيز تصريح كرد: ما اين مجموعه را در يك دوره ديگر در كميسيون مورد توجه قرار داديم و پاره اي از اشكالات كه اصحاب رسانه و در خود دولت مطرح شده بود مجدد در كميسيون فرهنگي دولت طرح شد و فضاي عرضه افكار عمومي به اصحاب رسانه و مطبوعات قرار داده شد و تصميم براين شد كه ما تا پايان فروردين اين نظرات را جمع كنيم و به جمع بندي برسيم.

 

وي در خصوص ارائه اينترنت بدون فيلتر به خبرنگاران هم اظهار كرد: پيشنهادي را برخي از دوستان داشتند كه به خاطر دسترسي روان تر خبرنگاران به حوزه ي اينترنت بود و در جلسه اي كه با خبرنگاران با حضور وزارت ارشاد و وزارت ارتباطات داشتيم برخي خبرنگاران چنين پيشنهادي را ميرح كردند كه هم از سوي وزارت ارشاد و هم وزارت ارتباطات مورد استقبال قرار گرفت كه اگر خبرنگاران به اين موضوع تمايل داشته باشند مورد حمايت قرار مي گيرد.

کد خبر 699052

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha