اثرات معنوی و تربیتی ماه رمضان نیازمند نگاهی عمیق/فعالیت های فرهنگی تبلیغی باید با هدف  تربیت دینی برنامه ریزی شوند

خبرگزاری شبستان:عضوهیت علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: نگاه به ماه مبارک رمضان نباید نگاهی سطحی باشد بلکه باید دیدگاهی عمیق به ماه مبارک رمضان و اثرات معنوی و تربیتی آن داشته باشیم.

حجت الاسلام ابوالفضل ساجدی عضوهیت علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) درگفتگو با خبرنگار شبستان در قم، با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان واهمیت ورود به این ماه مبارک گفت: ورود به ماه مبارک رمضان قطعا نیازمند آگاهی است  و هر قدر افراد خودشان را بیشتر آماده کنند امکان بهره برداری از این ماه برای آنها افزایش خواهند داشت.

 

وی افزود: علت اینکه چرا ورود به ماه مبارک رمضان نیازمند آمادگی می باشد این است که ماه رمضان ماه تحول روحی، معنوی و ماه کسب تجارب و لذات معنوی است که سبب قرب و پیوند به خدا می‌شود.

 

حجت الاسلام ساجدی ادامه داد: ماه رمضان ماه تقویت تقوا و فضائل اخلاقی است که نقش بسزایی درتکامل انسان دارد چرا که دراین ماه رازهایی نهفته شده است که هر قدر فرد آگاهی بیشتری نسبت به آن داشته باشد برکات بیشماری نصیبش می‌شود.

 

عضو هئیت علمی مؤسسه آموزشی پژوهشی  امام  خمینی(ره) تصریح کرد: گرسنگی، تشنگی، عبادات و دیگر واجبات این ماه حداقل فرصتی برای استفاده و بهره برداری از این ماه مبارک است به همین جهت ماه‌های رجب و شعبان به عنوان ماههای مقدمه سازی برای ماه مبارک رمضان از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

 

وی اظهار داشت: هر میزان آگاهی مردم نسبت به اثرات و برکات این ماه مبارک بیشتر باشد بهره مندی از آن افزایش خواهد یافت.

 

حجت الاسلام ساجدی یادآورشد: اولین و مهمترین مقدمه برای ورود به ماه مبارک رمضان توبه است همانگونه که ذکرشده درماه شعبان روزی 70 مرتبه استغفار کنید که این امر نشان از اهمیت ماه مبارک رمضان دارد که ذکراین اذکار نوعی درون نگری و توجه به وجود خودمان است که ذکراین اذکارسبب پاک سازی نفس، جسم و روح انسان می‌شود.

 

عضو هئیت علمی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام‌خمینی(ره) خاطرنشان ساخت: هرقدرانسان نسبت به برکات واثرات تربیتی ماه مبارک رمضان آگاهی وآمادگی داشته باشد قطعا درهرمرحله ازماه مبارک رمضان اندوخته های فراوان اخلاقی ومعنوی برداشت خواهد کرد.

 

برنامه های فرهنگی تبلیغی باید با هدف  تربیت دینی برنامه ریزی شوند

عضو هئیت علمی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) ادامه داد: همچنین مجموعه های فرهنگی و تبلیغی باید برنامه‌های اثرگذاری را با هدف تربیت معنوی در دستور کار خود قرار دهند تا مردم وجامعه بتوانند با نتیجه گیری و بهره برداری بهتری ازفرصت‌های ارزشمند ماه رمضان استفاده کنند.

 

وی افزود: امروزه گاهی فرهنگ به معنای غلط تکثیرمی‌شود برخی ازارزشهای غیر اسلامی به عنوان فرهنگ یاد می شود که قطعا برای استفاده درست از ماه رمضان بویژه جوانان نیازمند آگاه سازی و فرهنگ سازی صحیح برای ورود به ماه مبارک رمضان هستیم.

 

حجت الاسلام ساجدی بیان داشت: علاوه بر رسانه‌ها، مدارس، دانشگاهها، والدین در خانواده به عنوان ارکان یک جامعه دینی و اسلامی باید نقش ارزنده و سازنده ای را در فرهنگ سازی ورود به ماه مبارک رمضان ایفا کنند.

 

عضوهئیت علمی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) یادآور شد: نگاه به ماه مبارک رمضان نباید نگاهی سطحی باشد بلکه باید با دیدگاهی عمیق به ماه مبارک رمضان و اثرات معنوی و تربیتی این ماه داشته باشیم.

 

رمضان فرصت مناسبی برای ایجاد سبک زندگی مبتنی بر فرهنگ دینی است

حجت الاسلام ساجدی گفت: ماه مبارک رمضان فرصت غنیمتی است تا سبک زندگی اسلامی مبتنی بر فرهنگ دینی بر زندگی حاکم شود و این امر نیازمند برنامه ریزی و استقاده از اهم روشهای تبلیغی و برجسته سازی ارزشهای معنوی و تربیتی ماه مبارک رمضان است .

 

عضو هیت علمی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) در پایان گفت: در ماه مبارک رمضان همه اعضای جامعه ازجمله رسانه‌های صوتی و تصویری، خانواده، دانشگاه و حوزه وظیفه دارند زمینه های لازم فرهنگی، اسلامی و دینی را برای مردم جامعه فراهم سازند تا بهره برداری از این ماه به نحو مطلوب حاصل شود.

 

 

 

 

 

کد خبر 705959

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha