به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی استانداری، زهرا يعقوب نژاد با اشاره به چالشهای پیش روی توسعه در مناطق روستايي، اظهار داشت: بی سوادی در جامعه زنان روستایی مهمترین چالش توسعه دراستان می باشد و باید در طرح توسعه سواد بانوان روستایی به دنبال مهارت آموزی در کنار سوادآموزی باشیم.
وی مهمترین راه توسعه و پیشرفت هر منطقه و کشور را سوادآموزی و علم آموزی دانست و افزود: اجرای طرح توسعه سواد بانوان روستایی یکی از برنامه های مهم در حوزه آموزش به بانوان است که اجرای آن در زمینه ریشه کنی این معضل از اولویتهای مهم کاری در استان با هماهنگي دستگاه هاي مربوطه است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان با اشاره به مشکلات پیش روی بی سوادی در جامعه زنان روستايي، تصریح كرد: پايین بودن سطح سواد در بین بانوان استان عمدتا به دلیل مشکلات اقتصادی و فرهنگی است که گام های عملی بسیار مهمی با همکاری سایر دستگاه ها برای کاهش بی سوادی در جامعه زنان به ویژه بانوان روستايي برداشته می شود.
يعقوب نژاد با اشاره به اجرای طرح توسعه سواد بانوان روستایی، اظهار داشت: طرح توسعه سواد زنان و دختران روستایی کشور بر اساس موافقت نامه سازمان نهضت سواد آموزی و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در پنج استان سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خوزستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی اجرا می شود.
وي با اشاره به اهداف کیفی این طرح، خاطرنشان کرد: آموزش مهارتهای سواد پایه، ارتقاء سطح آگاهیهای اجتماعی، تربیتی، بهداشتی، توانمندسازی مخاطبان با تلفیق سواد و مهارتهای زندگی و اجتماعی اهداف کیفی طرح توسعه سواد بانوان روستایی است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان اضافه كرد: این طرح براي آموزش به سه هزار و 100 سواد آموز و توانمندسازی 460 نفر آموزش دهنده در سطح اين پنج استان هدف گذاری شده است.
يعقوب نژاد بيان داشت: سهمیه استان هرمزگان در این طرح 500 نفر سواد آموز و 80 نفر آموزش دهنده است.
نظر شما