خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛
طلاق آسیبی جدی فرا روی خانواده هاست، آسیبی که به نوعی از دستاوردهای توطئه های فرهنگی و اجتماعی دشمنان محسوب می شود.
دشمنی که از میدان جنگ سخت به ستوه آمده بود، برای جدا کردن مردم از ارزش هاو آرمان های انقلاب اسلامی توطئه های فرهنگی را در دستور کار خود قرار داد.
ماهواره، فضای مجازی و رسانه را به عنوان ابزار کار در اخیار گرفت تا بتواند با ترویج سبک زندگی غربی در جوامع اسلامی، نقش زنان در خانواده را از نگاه خانواده محوری به شخص محوری که ارمغان سبک زندگی غربی است، تغییر دهد.
شبکه های ماهواره ای فارسی زبان، با پخش برنامه های حول محور خانواده، به دنبال تغییر نقش بانوان در خانه و ترغیب آنان به فعالیت های اجتماعی و آرایش و شخص محوری هستند.
گرچه بیکاری، اعتیاد جوانان و نابسامانی ها اقتصادی خود می تواند از ریشه های طلاق باشد، اما توطئه های دشمنان نقشی بی بدیل در این زمینه داشته است و امروز در پی غفلت های فرهنگی، امروز در خانوادهها تغییرات زیادی رخ داده است و متاسفانه روزانه شاهد رشد آمار طلاق در جامعه هستیم.
نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی و آگاهی بخشی راه صیانت از حریم خانواده است
حبیب الله خجسته پور، معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان، گفت: آگاهی بخشی و ترویج سبک زندگی اسلامی مهم ترین راه مقابله با توطئه های دشمنان است.
وی با اشاره به اینکه خانواده کوچکترین نهاد اجتماعی است، افزود: آگاهی بخشی به جوانان پیش از ازدواج در راستای انتخاب صحیح از دیگر اموری است که باید مورد توجه قرار گیرد.
خجسته پور، اظهار داشت: هر چه ازدواج آگاهانه تر باشد، استحکام آن بیشتر و تاثیر گذاری این نهاد در جامعه افزایش می یابد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، در ادامه با بیان اینکه وضعیت لرستان نسبت به میانگین کشوری در امر ازدواج و طلاق مناسب تر است، گفت: در استان لرستان از هر شش ازدواج یک مورد منجر به طلاق می شود.
وی در ادامه با اشاره به بالارفتن سن ازدواج در جامعه، بیان کرد: بیکاری و مشکلات اقتصادی از عامل های بلا رفتن سن ازدواج است.
خجسته پور، با تاکید برضرورت ترویج ازدواج آسان در جامعه، افزود: مشارکت خیران در امر ازدواج جوانان و رفع مشکلات و دغدغه های آنان ضروری است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان تغییر سبک زندگی در دهه های اخیر را از دیگر عامل های بالا رفتن سن ازدواج جوانان دانست و افزود: ترویج سبک زندگی اسلامی مهم ترین راه رفع آسیب های اجتماعی است.
خجسته پور، خاطرنشان کرد: برای نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی لازم است، رهنمودهای رهبر معظم انقلاب طی سال های اخیر در خصوص سبک زندگی اسلامی و ایرانی مورد توجه قرار گیرد.
معنویت و عقاید بستر تحکیم خانواده و مقابله با توطئه های دشمنان است
حجت الاسلام علی لرستانی، کارشناس فرهنگی لرستان، هم با بیان اینکه خانواده در طول عمر بشریت منشاء فرهنگ و تمدن بوده است، افزود: امرزو دشمن تلاش می کند در قالب توطئه های مختلف به دنبال فروپاشی کانون خانواده است.
حجت الاسلام لرستانی، با اشاره به ضرورت نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی، اظهار داشت: ترویج سبک زندگی اسلامی مهم ترین راه مقابله با توطئه های دشمنان و صیانت از کانون گرم خانواده است.
وی همچنین با برشمردن ویژگی های خانواده اسلامی، گفت: در دین اسلام توجه خاصی به تحکیم خانواده شده است و از منظر دین، خانواده مهم ترین بنیان مقدس است.
حجت الاسلام لرستانی، با بیان اینکه پایداری خانواده ها به برکت دین مبین اسلام است، ادامه داد: از منظر دین مقدس اسلام خانواده با نشاط وشاداب یک خانواده با معنویت و با اعتقاد است.
وی با اشاره به اهمیت تحکیم خانواده، و برشمردن برخی عوامل موثر در تحکیم بنیان خانواده ها، افزود: توجه به سبک زندگی اسلامی، حسن معاشرت در خانواده، نظم و انظباط، وجود روحیة مشورت در خانواده، صبر و پایداری زندگی، روحیة عفو و گذشت، حاکمیت صداقت در فضای خانواده ، پرهیز از سوء ظن، آفت حسد، رازداری و وفاداری، مشی با آرامش و بیتکبّر، حلم و بردباری، ترس از کیفر الهی، دوری از افراط و تفریط، تواضع، دوری از سختگیری و اسراف و نیز احسان به پدر و مادر، همگی از عوامل تحکیم خانواده هستند.
حجت الاسلام لرستانی، در ادامه با اشاره به توطئه دشمنان برای ترویج سبک زندگی غربی در بین جوامع اسلامی، گفت: خانواده اسلامی با اعتقاد زندگی می کند، در حالی است که خانواده غربی با احساسات زندگی می کنند.
وی بیان کرد: این در حالی است که در سبک زندگی اسلامی یک خانواده مسلمان حول اعتقادات است و عواطف در این نوع زندگی حاکم است.
حجت الاسلام لرستانی، با اشاره به اینکه سبک زندگی غربی شخص محور است، بیان کرد: در خانواده های غربی شغل وکار وبی توجهی به فرزندان یک نوع کلاس است و طلاق وجدایی امری آسان است وفقط افراد به خود توجه دارند.
وی افزود: سبک زندگی اسلامی به دنبال ایجاد سازگاری دربین خانواده و تربیت صحیح فزندان است.
حجت الاسلام لرستانی، اظهار کرد: برای تحکیم خانواده باید در مسائل مالی به پایین ترازخود ودر مسائل معنوی واعتقادی به بالادست خود نگاه کنیم، دراین حالت است که می توانیم عاطفه وصمیمیت نشاط رادرزندگی بدست بیاوریم.
تربیت اسلامی و صحیح فرزندان بستر ساختن جامعه ای سالم است
زهرا نظری، کارشناس فرهنگی، هم در این زمینه گفت: بیکاری و اعتیاد از ریشه های اصلی طلاق در جامعه امروزی است.
وی افزود: سبک زندگی و غفلت خانواده ها از برخی مسائل جوانان موجب شده بالا رفتن سطح توقعات برخی جوانان امروز شده است.
نظری، با اشاره به اهمیت تربیت فرزندان، اظهار داشت: سبک زندگی اسلامی و تربیب صحیح فرزان موجب پرورش نسلی سالم، توانمند و با عزت نفس خواهد شد که آینده ای سالم و خانواده های با آسیب کمتر را پرورش خواهند داد.
وی بیان کرد: در این راستا لازم است والدین خود را مسئول تربیت فرزندان دانسته و در راستای تربیت صحیح و اسلامی فرزندان خود بکوشند.
نظری، خاطرنشان کرد: تربیت فرزندان به سبک دینی موجب خواهد شد تا هم کانون گرم خانوادهها پایدارتر و استوارتر و هم فرزندان در آینده خانواده ای سالم و جامعه ای سالم داشته باشند.
این کارشناس فرهنگی ، اظهار کرد: در این راستا باید مادران با دور شدن از فرهنگ غلط چون چشم و هم چشمی، انرژیهای منفی را از خانواده دور کرده و وقت و انرژی خود را صرف صیانت از کانون خانواده کرده و با فرهنگسازی صحیح، مواجهه صحیح با مشکلات را به فرزندان آموزش دهند.
نظر شما