حجت الاسلام عظیم پناهی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان،با اشاره به برگزاری این دوره آموزشی درقالب کارگاههای مختلف گفت: افزایش تابآوری اجتماعی میتواند بسیاری از آسیبهای اجتماعی موجود را کاهش دهد.
وی کاهش آسیبهای اجتماعی را نیازمند برنامهریزی دقیق، آموزش کاربردی و ارائه راهکارهای علمی و عملی مناسب دانست و افزود: با بهرهگیری از نظر علمی کارشناسان فرهنگی مجرب ، تجربیات و توانمندیهای آنها به عنوان ابزار قدرتمندی میتوان با پدیدهها، ناهنجاری و آسیبهای اجتماعی مقابله کرد.
پناهی مبارزه با آسیبهای اجتماعی را کار سخت و حساسی عنوان کردوافزود: آشنایی با آسیب های اجتماعی و چگونگی برخورد با اینگونه مسائل با استفاده از راهکارهای کارشناسانه و علمی، افزایش توان در جهت مقابه با انواع مشکلات اجتماعی وخانوادگی از مهمترین اهداف برگزاری کارگاه های آموزشی افزایش تاب آوری است.
کارشناس منطقه ویژه دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان تصریح کرد: مشکلات و سختی های متعددی سلامت خانواده ها را در معرض تهدید قرار می دهد که نیاز است خانواده با مشارکت تمامی اعضاء با توکل و صبر و استقامت به مقابله با خطراتی که سلامت روانی اعضای خانواده را تهدید می کند، بپردازند.
وی اشاره به لزوم شناسایی ریشه آسیبها و هجمههای فرهنگی امروز بیان کرد: برای مقابله و از بین بردن معضلات فرهنگی جامعه باید ابتدا ریشه آن را شناسایی و برای از بین بردن آن برنامهریزی کنیم.
پناهی با بیان اینکه سلسله کارگاه های آموزشی افزایش تاب آوری از امروز27 مردادتا 28آذرماه هر هفته دو جلسه روزهای یکشنبه وچهارشنبه صبح ها ازساعت 8تا 10 در محل سالت جلسات اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان شاهرود برگزار خواهد شد اضافه کرد: این برنامه با همکاری فرمانداری واداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان شاهرود برگزار می شود.
در شهرستان شاهرود ٥٦ کانون فرهنگی هنری مساجد فعالیت دارندکه از این تعداد٢٧ کانون درشهر و ٢٩ کانون درروستا هستند.
نظر شما