پیشنهادات جدید با ساختارهای خاص در تخصیص بودجه دچار تاخیر می شوند

فریدونی با بیان این مطلب که هنوز سهم طرح های مصوب شورای توسعه فرهنگ قرآنی از بودجه سال 90 مشخص نیست، گفت: پیشنهادات جدید با ساختارهای خاص در تخصیص بودجه همواره در سال نخست اجرا با تاخیر همراه می شوند.

محمدحسین فریدونی، عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی درباره نحوه اجرای 18 کلان طرح مصوب این شورا با توجه به عدم تخصیص بودجه نیم درصدی با وجود گذشت نیمه نخست سال به خبرنگار شبستان گفت: نمی توان در این باره نظر قطعی داد و باید متتظر روند تخصیص اعتبارات مصوب در قانون بودجه سال 90 بود، البته سقف بودجه اختصاصی به برنامه ها مشخص شده اما اینکه هر طرح در کمیسیون های تخصصی چه سهمی را دریافت می کند، هنوز مشخص نیست.

وی با بیان این مطلب که به عنوان مثال نمی توان هم اکنون سهم طرح های آموزشی را از میزان 49 درصد بودجه اختصاص یافته به آموزش های عمومی تعیین کرد، اظهار کرد: باید توجه داشت که بودجه به هر حال اختصاص می یابد اما نحوه تخصیص آن مشخص نیست و ما نمی دانیم که آیا به صندوق شورای توسعه برای هزینه واریز می شود یا هر دستگاهی خود در این عرصه وارد میدان عمل می شود.

فریدونی درباره دلایل تاخیر در تخصیص بودجه نیم درصدی دستگاه های دولتی به فعالیت های قرآنی که در قانون بودجه سال 90 به تصویب نمایندگان مجلس رسیده است، تصریح کرد: باید توجه داشت که همه ساله روند تخصیص بودجه ها کند است امسال هم که قانون بودجه دیرتر از دیگر سال ها ابلاغ شد این تاخیر طبیعی تر به نظر می رسد.

 

عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی ادامه داد: علاوه بر این به طور معمول پیشنهادات اعمال شده در بودجه که از ساختارهای خاص برخوردار هستند وقتی برای نخستین بار در قانون بودجه مطرح می شوند در هنگام تخصیص با تاخیر همراه هستند اما با این حال دستگاه های مختلف در حال اجرای طرح های مصوب خود بوده و منتظر تخصیص این اعتبارات نمانده اند.

وی درباره مصوبات جدید کمیسیون آموزش و پژوهش عالی قرآن کشور درباره ورود تخصصی به عرصه حفظ آیات الهی بیان کرد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به عنوان نماینده دستگاه های دانشگاهی کشور در جلسات کمیسون آموزش عمومی قرآن کشور که طرح ملی حفظ را در دستور کار خود قرار داده حضور دارد و در صورت نیاز مصوبات را دریافت و برای اجرا ابلاغ می کند.

فریدونی تربیت نیروی انسانی و انجام تحقیقات را رسالت اصلی کمیسیون آموزش و پژوهش عالی قرآن کشور معرفی کرد و افزود: اجرای طرح هایی همچون حفظ قرآن در کمیسیون های آموزش عمومی و یا تبلیغ و ترویج دنبال شده و در صورت لزوم شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت (ع) با نظارت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری وارد عرصه می شود.

وی تمامی مصوبات شورای توسعه فرهنگ قرآنی را در راستای تدبر و عمل به قرآن دانست و خاطرنشان کرد: البته برخی مصوبات به طور مستقیم و برخی دیگر به صورت واسطه در مسیر تحقق این هدف بکار گرفته می شوند اما تصویب و اجرای همگی آنها به منظور ارتقای عمومی رفتار قرآنی در جامعه است.

پایان پیام/


 

کد خبر 73057

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha