«معصومه پرندوار» در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه روستایی و عشایری استان تهران گفت: زمانی که بنده در اوایل سال 97 مسولیت خود را در استان تهران پذیرفتم این استان در حوزه اشتغال روستایی و عشایری جزو رتبه های اخر کشوری بود، خوشبختانه با اقدامات خوب صورت گرفته طی این مدت اکنون رتبه های برتر کشور را کسب کردیم.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری تهران با بیان اینکه استان تهران از سه محل برای حوزه اشتغال روستایی و عشایری خود اعتبار دریافت می کند بیان کرد: باکس اول سامانه کار است که دارای 224 میایارد تومان اعتبار است. نهاد ریاست جمهوری دفتر مناطق محروم و روستایی یکی دیگر از جاهایی است که ما اعتبار دریافت می کنیم، این نهاد با دو بنیاد برکت و علوی و بانک سینا و بانک پارسیان تفاهم نامه ای امضاء کرده است که ما در بانک پارسیان و بیناد مربوطه 40 میلیارد تومان و در بانک سینا و بنیاد مذکورش هم 40 میلیارد تومان اعتبار داریم .
پرندوار اظهار کرد: با توجه به اینکه اعتبارات اخر سال، ابلاغ شده است لذا ما تا پا یان برج 6 فقط اعتبار سال 95 و 96 را جذب کردیم.
وی با اشاره به وام روستایی و عشایری تصریح کرد: ما برای فعالیت های صنعتی، کشاورزی و فراوری، وامی با مبلغ 100 تا دو میلیارد تومان به افراد اعطاء می کنیم.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری تهران با بیان اینکه استان تهران 442 روستای دارای ،دهیاری دارد تصریح کرد: دهیاری ها از هفت سر فصل اعتبار می گیرد، بیشترین اعتبار هم از محل ارزش افزوده است که به تفکیک شهرستان های استان فرق می کند.
وی با بیان اینکه استان تهران جزء رتبههای آخر در بحث بیمه روستایی و عشایری بود خاطر نشان کرد: اما باهمتی که فرماندارها، بخشداران، شوراهای اسلامی و دهیاران استان تهران داشتند توانستیم رتبه پنجم کشور را کسب کنیم. البته برای ما توسعه انسانی مهم است که به لحاظ روانی آنهایی که در روستاهای استان تهران هستند این آرامش روانی را درک کنند و لمس کنند که دولت به روستاها هم توجه کرده است.
پرند وار اظهار کرد: معاون رئیس برنامه و بودجه کل کشور سهمیه امسال استان تهران در بحث بیمهی روستایی و عشایری را ۲۴ هزار نفر اعلام کرد.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری تهران افزود: این تعداد سهمیه ما را ملزم کرد که یک برش شهرستانی تهیه کنیم و بر اساس جمعیت روستایی هر شهرستان و شاخص محرومیت را مدنظر قرار دهیم و سهمیهی شهرستان قرچک در سال جاری ۱۵۰۰ نفر شد و پایلوت این طرح را از شهرستان قدس آغاز کردیم که سهمیهی ۳۰۰ نفر داشت و کمتر از ۱۰ روز این ۳۰۰ نفر جذب شدند و شاید جزء شهرستانهای برتر ما در این زمینه باشد
نظر شما