حاجیبابایی، وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه این وزارتخانه بین نهادهای دولتی با هیچ نهادی قابل مقایسه نیست در حاشیه بیستمین اجلاس سراسری نماز به خبرنگار شبستان گفت: در مدارس سراسر کشور 55 هزار نماز جماعت اقامه میشود و 20 هزار روحانی برای اقامه نماز در مدارس حاضر میشوند.
وی بر لزوم شکلگیری اساس ایجاد شرایط مناسب برای نماز در آموزش و پرورش تأکید کرد و ادامه داد: در سبد تحول بنیادین برای رابطه مسجد با مدرسه تعریفی خاص ارایه شده است و همکاری مشترکی نیز با حوزه علمیه داریم و معتقدیم همه باید تلاش کنند تا در مدارس تربیت دینی شکل بگیرد.
حاجیبابایی از احداث 20 هزار نمازخانه در مدارس در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در طول برنامه پنجم مدرسهای بدون نمازخانه نخواهیم داشت.
وی درباره ارتباط مساجد و مدارس اظهار کرد: ما در تحول بنیادین و نظام جدید مدرسه را فقط برای حضور دانشآموزان در کلاس نمیدانیم بلکه در کنار برنامههای کلاسی فعالیتهای غیر کلاسی نیز تعریف شده است.
وی افزود: برنامههای غیرکلاسی بر فعالیت در عرصه پژوهشی، بصیرتبخشی، تربیت دینی و ارتباط با مساجد، مجامع دینی و حوزههای علمیه است.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در حال حرکت به سمتی هستیم که مدرسه بدون نمازخانه نداشته باشیم و امیدواریم روزی برسد که مدرسه بدون روحانی هم نداشته باشیم.
حاجیبابایی سن دانشآموزان را مقطعی مناسب برای آموزش نماز دانست و بیان کرد: این وزارتخانه از طریق کتب درسی آموزشهای نماز و معارف دینی و اقامه نماز جماعت در مدارس این مهم را پیگیری میکند.
وی خاطرنشان کرد: هر آنچه که درباره نماز لازم است انجام شود باید در آموزش و پرورش صورت گیرد. اگر تا 18 سالگی کسی اهل نماز شد پس از آن هم مشکلی نخواهیم داشت. این وزارتخانه تلاش میکند دانشآموزان اهل نماز تربیت و در روخوانی و روانخوانی قرآن توانا شوند.
پایان پیام/
نظر شما