به گزارش خبرگزاری شبستان، نازنین کریم، ناشر کنیایی گفت : ما با شرکت در این اجلاس و نشستهای تخصصی آن میتوانیم مشکلات حوزه نشر در جهان اسلام را طرح کرده و به راهحلهای مشترکی دست یابیم.
وی ادامه داد: ناشران جهان اسلام کتابهای غنی و اثرگذاری منتشر میکنند ولی باید برای ارائه کتب خود نیز راهکارهایی بیاندیشند.
این ناشر کنیایی در خصوص وضعیت نشر در این کشور گفت: صنعت نشر در کنیا صنعت بسیار بزرگی است، زیرا بسیاری از کتابهای درسی و آموزشی تحت نظارت دولت که از همه نظر از این صنعت حمایت میکند، منتشر میشوند.
به گفته وی، کتابهای دینی و مذهبی بیشترین فروش را در این کشور دارند.
کریم از دبیرخانه اجلاس بینالمللی ناشران جهان اسلام خواست تا نشستهای تخصصی در حوزه نشر را در کشورهای مختلف برگزار کرده و یک تاریخ ثابت سالانه را برای برپایی نشستهای سالیانه تعیین کند.
بنا بر گزارش ستاد خبری اجلاس بینالمللی ناشران جهان اسلام، وی افزود: یکی از اقدامات ضروری که دبیرخانه این اجلاس میتواند متولی آن باشد، ایجاد یک پایگاه اطلاعاتی از ناشران مسلمان است تا از این طریق همه ناشران اسلامی آثار جدید نشر خود را در این پایگاه معرفی و به دیگران اعلام کنند. در همین حال لازم است برای پیشبرد اهداف متعالی این اجلاس، در کنار برگزاری نشستهای تخصصی، شبکههای اجتماعی ناشران مسلمان نیز فعال شده و در فضای مجازی به بحث و تبادل نظر در خصوص چالشها و موفقیتهای نشر در جهان اسلام بپردازند.
گفتنی است، دومین اجلاس بینالمللی ناشران جهان اسلام روزهای 21 و 22 آبانماه سال جاری با حضور ناشران مسلمان بیش از 40 کشور دنیا در تهران برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما