غرب از ابزار رسانه برای تغییر واقعیت ها استفاده می کند

سخنگوی وزارت خارجه ایران تاکید کرد: غربی‌ها سعی می‌کنند از ابزار رسانه در تغییر واقعیت‌ها استفاده کنند، حتی آنها با استفاده از صنعت سینما واقعیات کشورها را تحریف می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، رامین مهمان‌پرست سخنگوی وزارت خارجه ایران که در جمهوری تاتارستان به سر می‌برد، عصر پنجشنبه (21/7/1390) در کنفرانسی مطبوعاتی در جمع خبرنگاران این جمهوری با اشاره به استفاده ابزاری غربی‌ها از ابزار رسانه گفت: غربی‌ها سعی می‌کنند از ابزار رسانه در تغییر واقعیت‌ها استفاده کنند، حتی آنها با استفاده از صنعت سینما واقعیات کشورها را تحریف می‌کنند.

مهمان‌پرست اظهار داشت: آنها از این طریق و با ابزارهای مختلف از جمله مراکز مطالعاتی و تحقیقاتی سعی می‌کنند به جهانیان بقبولانند که مسلمانان خطرناک هستند.
وی در ادامه به جنجال سازی غرب پس از حادثه 11 سپتامبر اشاره کرد و افزود: غرب بعد از 11 سپتامبر به عراق افغانستان لشکر کشی نظامی کرد و از آن پس هر روز به یک کشور اتهاماتی وارد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه گفت: غرب در جنگ‌های معمولی با بمب‌های واقعی و در جنگ نرم با اخبار و رسانه بمباران می‌کند.
وی خطاب به رسانه‌های جمهوری تاتارستان اظهار داشت که وظیفه خطیری بر عهده شماست تا حقایق را به اطلاع مردم برسانید و در این راستا باید واقعیت‌های کشور خودمان را به یکدیگر معرفی کنیم و در درجه دوم مطالبی که به صورت نادرست به مردم منعکس می‌شود را به شکل درست به اطلاع مردم برسانیم. ما از طریق رسانه‌ها می‌توانیم این کار را انجام دهیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره موضوع قره باغ نیز گفت: معمولاً بین کشورهای همسایه اختلافات مرزی پیش می‌آید و در اینگونه موارد برخی کشورها برای دخالت در امور منطقه از این اختلافات بهره برداری می‌کنند.

مهمان‌پرست گفت: ریشه بسیاری از این اختلافاتی که بین کشورهای همسایه وجود دارد از سوی کشورهای غربی است تا آرامش و ثبات در منطقه از بین برود. آذربایجان و ارمنستان نیز درباره موضوع قره باغ باید در یک فضای مناسب و از طریق گفت‌وگو راه حل مناسبی پیدا کنند، البته ما نیز اگر دو کشور تمایل داشته باشند، آمادگی داریم که برای پیدا کردن راه حل مناسب در این زمینه اقدام کنیم.

مهمان‌پرست در خصوص تحولات منطقه نیز یادآور شد: مردم کشورهایی که تحولاتی در آنها صورت گرفته، پیشتر نقشی در اداره حکومت خود نداشتند و و حاکمان آنها وابسته به آمریکا و غرب بودند، مدت‌ها بود که آمریکا و رژیم صهیونیستی مردم این کشورها را می‌ترساندند که اگر قدمی برای استقلال خود بردارند همان بلایی را سر آنها می‌آورند که سر ایران آوردند.

وی با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی در 32 سال پیش گفت که آمریکا و غرب برای این انقلاب و استقلال ایران با تحریم و فشار سیاسی و جنگ تحمیلی به ما فشار وارد می‌کردند، اما مردم منطقه دیدند که ایران با این اعمال فشارها به پیشرفت دست یافت.

سخنگوی وزارت خارجه گفت: ما از حرکت‌های مردمی که در خاورمیانه و شمال آفریقا صورت گرفته حمایت می‌کنیم و دولت‌های حاکم باید بدانند که باید صدای مردم خود را شنیده و به خواسته‌های آنان پاسخ مثبت دهند.

وی درباره قضیه فلسطین نیز گفت: بحران فلسطین زخم کهنه‌ای است که تا ریشه‌ای و عمیق برای آن راه حل پیدا نکنند این مسئله حل نمی‌شود. آنها باید کل سرزمین فلسطین را در اختیار مردم فلسطین قرار دهند و خود مردم در یک انتخابات آزاد رهبران خود را انتخاب کنند.
وی در پاسخ به سوال دیگری بر ضرورت همکاری رسانه‌ای بین ایران و جمهوری تاتارستان تأکید کرد.

سخنگوی وزارت خارجه درباره اینکه تاسیس اوپک گازی تا چه اندازه‌ای تاثیرگذار است؟ اظهار داشت: اگر کشورها در هر موضوعی تصمیمی مشترک بگیرند، حتماً کاری تاثیرگذار خواهد بود و در مورد اوپک گازی هنوز شرایط تشکیل آن فراهم نشده است.

بنابر گزارش سایت وزارت امور خارجه، وی گفت: امیدواریم در آینده با مشارکت کشورهای صادرکننده هم منافع کشورهای صادر کننده حفظ شود و هم تسلطی بر بازار پیدا شود چرا که اگر ما با همدیگر نتوانیم به جمع بندی برسیم کشورهای غربی سعی می‌کنند که از اختلاف نظرات برای خرید گاز با قیمت کمتر استفاده کنند.

سخنگوی وزارت خارجه درباره این که ایران و جمهوری تاتارستان در چه زمینه‌هایی می‌توانند همکاری داشته باشند، اظهار داشت: هم روسیه و هم جمهوری تاتارستان ظرفیت‌های صنعتی بالایی دارند که می‌تواند محور مشارکت بیشتر ما باشد. به طور مثال در بخش تولیدات ماشین آلات، نفت و گاز و انتقال دانش فنی، گردشگری، ورزشی، حمل و نقل و راه آهن و ترانزیت و دیگر زمینه‌ها می‌توانیم این همکاری‌ها را گسترش دهیم.

پایان پیام/

کد خبر 75112

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha