خبرگزاری شبستان_گیلان، برخورداری از بصيرت در تمام عرصههای زندگی الزامی است، اما در برخی عرصهها ضروری تر به نظر میرسد.
يكي از موضوعاتی كه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت آيت الله خامنه ای (مدظله العالی) همواره به طور جدی بر آن تاكيد دارند مفهوم «بصيرت» و ضرورت برخورداری و بهره مندی از آن به عنوان «تنها راه برای گمراه نشدن در گردو غبار ايجاد شده بر اثر فتنه» است.
رهبر انقلاب داشتن بصيرت كامل نسبت به دشمن را تنها راه نجات كشورهای اسلامی از زورگويی، اشغال و سلطهگری استكبار جهانی و بازگشت به اسلام ناب محمدی ميدانند و تاكيد دارند ملتهای مسلمان بايد ترفندهای استكبار را درك كنند.
داستان از آنجا آغاز شد که پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ در شرایطی که هنوز صندوقهای رای باز و شمارش نشده بود دو تن از کاندیدای ریاست جمهوری به سخنرانی پرداختند و خود را پیروز قطعی انتخابات اعلام كردند.
همين داوری زودهنگام باعث شد که دشمنان قسم خورده این مملکت و اسلام خيابانهای پایتخت را به صحنه درگیری تبديل كنند و سران فتنه نیز آشوبگران را بيش از پيش تحریک کردند و جریان به جایی رسید که بیحرمتی آشوبگران در روز عاشورای حسینی (علیه السلام) با کف و سوت و حرکاتی از این دست ناشایست، به اوج رسید.
در نگاه جريان شناختی به حوادث انتخابات در سال 88، مقام معظم رهبری جامعه و مردم را وارد دوره جديدی کردند، ایشان در ابتدا از خواص انتظاراتی داشتند که فراهم نشد از این رو مشکل را به گونه دیگری حل کردند. عوام و خواص را برهم زدند و فرمودند «ملاک بصيرت، معيار بصيرت است و ديگر هيچ».
عبرت گرفتن از مسائل گوناگون بسیار حائز اهمیت است چرا که اگر کسی به طور دائم از آنچه که پیراموش می گذرد و یا در گذشته به وقوع پیوسته به دیده عبرت نگاه کند به راحتی می تواند به نتیجه جریانات واقف شده و با بصیرتی که پیدا می کند از گرفتار شدن و هلاکت نجات پیدا کند. همانگونه که حضرت علی (علیه السلام) در این خصوص فرموده اند: «در هر عبرت گرفتنى بصیرتی است».
و بصیرت آن است که انسان در گرد و غبار فتنهها و تاریکیهایی که شیطان ایجاد می کند تا حق و باطل با هم مخلوط شود و انسان ها گمراه شوند حق را از باطل بازشناسی کند و راه را گم نکند. البته این منوط به این است که راه کلی اسلام که همان راه توحید و ولایت است به درستی شناخته شده باشد و به آن ایمان کامل وجود داشته باشد.
آن حوادث و اتفاق ها و پس از آن سخنرانی مقام معظم رهبری نتیجه اش آن شد که مردم انقلابی و ولایتمدار استان گیلان یک روز جلوتر از سایر استانها، یعنی در روز۸ دی ماه سال۸۸ به میدان آمدند و از انقلاب و ولایت حمایت کردند.
این حضور نشاندهنده هوشیاری و بیداری مردم ایران به ویژه گیلانیان ولایتمدار بود که توانستند توطئه شوم براندازی نظام و انقلاب اسلامی را برای دشمنانی که با هر فتنه و آشوبی می خواستند شکاف عمیقی بین نظام و ملت ایجاد کنند، خنثی کنند.
و امروز یکبار دیگر در سالروز خلق حماسه ۹ دی سال ۸۸، مردم پای به میدان گذاشتند و در نمایشی عظیم بصیرت و ولایتمداری را به دنیا نشان دادند.
حجت السلام «سید حسین گلمیرزاده» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در این خصوص اظهار کرد: دشمن در این فتنه در تلاش برای براندازی نظام بود و متاسفانه یک سری از داخل کشور نیز این جریان را حمایت کردند.
«معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی سازمان تبلیغات اسلامی گیلان» تصریح کرد: با توجه به اینکه برخی ها جاهل به مسئله بودند اما برخی ها نیز از موضوع مطلع بودند و از روی غرض ورزی و بیماری کاری کردند که هم به مال و حق و حقوق مردم، حتی به پرچم سیدالشهدا و امام حسین علیه السلام تعرض شد.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری مردم را متوجه موضوع کردند که این جریان بحث انتخابات و بحث طلب حق از حزب و گروهی نیست، افزود: رهبری فرمودند که این جریان برای فروپاشی نظام است و فتنه گران اصلی در خارج از کشور دارند این جریان را هدایت می کنند.
حجت السلام گلمیرزاده تصریح کرد: از این رو مردم هوشیار شدند و در روزهای اول دی ماه سال ۸۸ با حضور خود جوش خود به میدان آمدند و چشم فتنه را درآوردند.
وی با بیان اینکه روز هشتم دی در استان گیلان و نهم در سراسر کشور این راهپیمایی ها با پرچم ولایتمداری به اوج رسید و نشان دادند که همچنان پایبند به ارزش ها و آرمان های نظام هستند، گفت: این حماسه نشان میدهد که حضور مردم و همراهی با رهبری و وفاداری نسبت به نظام و رهبری می تواند برای ما اقتدار، عظمت و بزرگی به وجود بیاورد.
حجت السلام گلمیرزاده با تاکید بر اینکه باید بدانیم که فتنه چیزی نیست که بگویم تمام شده و دیگر دشمن به ما کاری ندارد، افزود: دشمن همیشه در فکر این است که بتواند ضربه های خود را به ما بزند و آنچیزی که بتواند ضربه دشمن را خنثی کند، حضور مردم و حمایت از اقشار مختلف مردم و رسیدگی به حق مردم و توجه به وضعیت اقتصادی مردم است.
وی اضافه کرد: وضعیت معیشتی مردم باید توسط مسئولین درست مدیریت شود تا این مردم هم که به وقت به وظایف خودشان که حضور و بصیرت و وفاداری به نظام است، عمل کنند.
حجت السلام گلمیرزاده در ادامه توجه به مسایل اقتصادی را که یکی از مهمترین مسایل روز است ضروری دانست و خاطر نشان کرد: مسئولین در برابر این مردم وظایفی دارند و در برابر خون شهدا مسئول هستند.
وی گفت: مسئولین باید برای این مردم از ته قلب تلاش کنند چون حق این مردم اینگونه نیست که این همه سختی و مشکلات را تحمل کنند، مردمی که هر چند این سختی ها را به پای نظام نمی نویسند.
نظر شما