اجتماع عظیم اربعین، رفراندوم خودجوش و بی نظیر اسلامی است

آیت الله علما، با بیان اینکه امروز پیاده روی اربعین حسینی، یک رفراندوم و به رخ کشیدن اسلام است، گفت: توسعه بخشیدن به اعتبات مقدسه از ضروریات لازم برای ایجاد زمینه حضور هر چه بیشتر و با شکوه تر شیعیان در اربعین سیدالشهدا(ع) است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، «آیت الله مصطفی علما» در نشست اعضای هیئت امنای ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه، گفت: ایرانیان از زمانی که این گنبد و بارگاه بنا نهاده شده است سهم عظیم و اساسی در بازسازی و مرمت و شکوه بخشیدن به آن داشته اند.

 

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، افزود: با شکل گیری ستاد بازسازی عتبات عالیات و عنایت مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص راه اندازی و فعالیت این ستاد و همچنین توجه و ارادت خاص مردم به خاندان عصمت و طهارت(علیهم السلام)؛ امر بازسازی اعتاب مقدسه سر و سامان خاصی به خود گرفته و انصافاً اقدامات جمهوری اسلامی ایران در دنیا مطرح است.

 

وی با اشاره به احداث صحن حضرت زهرا(س) در نجف اشرف، این پروژه را به لحاظ عظمت و خدمات خوبی که به زائران ارائه خواهد کرد، در دنیا بی مانند خواند و بیان کرد: در هیچ جای دنیا اجتماعی را به عظمت جمعیت 30 میلیون نفری شیعیان در اربعین حسینی نداریم.

 

آیت الله علما، اظهار کرد: امروز پیاده روی اربعین حسینی، یک رفراندوم و به رخ کشیدن اسلام است. این اقدامات و توسعه بخشیدن به اعتبات مقدسه نیز از ضروریات لازم برای ایجاد زمینه حضور هر چه بیشتر و با شکوه تر شیعیان در اربعین سیدالشهدا(ع) است.

 

وی سهم استان کرمانشاه را در امر بازسازی عتبات عالیات سهم ارزشمند و خوبی خواند و ابراز کرد: بخش اعظمی از استان کرمانشاه به واسطه همین عشق و ارادت به اهل بیت(ع) به ویژه امام حسین(ع) که از دیرباز این استان مسیر عبور زوار کربلا بوده، وقفی است.

 

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، با بیان اینکه با توجه به اینکه بخش زیادی از استان وقف شده، کرمانشاه معروف به 4 دانگ وقفی است، گفت: واقفین خیراندیش استان کرمانشاه این موقوفات را برای امور خیریه و خدمت به اسلام وقف کردند و با این اقدام خود به ما یاد دادند که چگونه زندگی کنیم و در خدمت ارزش ها و کار خیر باشیم.

 

وی همچنین به میهمان نوازی مردم کرمانشاه و میزبانی آنان از زائران سیدالشهدا(ع) از گذشته دور تا به امروز اشاره و عنوان کرد: مرزخسروی در قصرشیرین یک مرز 100 ساله است که همواره محل تردد زائران عتبات عالیات بوده است یکی از تأکیدات ما به وزیر کشور و استاندار کرمانشاه بازگشایی مجدد این مرز است.

 

«بهمن صحرایی» در ارائه گزارشی از عملکرد ستادبازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه، گفت: این ستاد مردمی که به شکل هیئت امنایی اداره می شود، پس از سقوط رژیم صدام و با درایت مقام معظم رهبری(مدظله العالی) شکل یافت.

 

«رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه» با بیان اینکه خدمات موثر و قابل توجهی در زمینه گسترش عتبات عالیات در عراق صورت گرفته است، افزود: آماده سازی و نصب درب سرداب امامین عسگریین در کربلای معلی، سال گذشته با همت و تلاش ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه و از محل کمک ها و نذورات مردمی صورت گرفت و به یادگاری از کرمانشاه در وردی سامرا نصب شد.

 

صحرایی، پروژه نورپردازی بین الحرمین را یکی دیگر از پروژه های شاخص استان کرمانشاه در کربلای معلی خواند و اظهار کرد: آخرین پروژه ای که ستاد به انجام رسانده و تحویل عتبه عراق داده است، ساخت نیم ضریح خیمه گاه حضرت زینب(سلام الله علیها) است که توسط استان کرمانشاه به انجام رسید.

 

وی با اشاره به طرح گسترش حرم و صحن و سرای حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، گفت: ابتدای ورودی این طرح از سمت باب القبله که محل تقریبی خیمه گاه در کربلای معلی است مقام های به نام حضرت امام حسین(ع)، حضرت ابالفضل(ع)، حضرت زینب(سلام الله علیها) حضرت قاسم(علیه السلام) و حضرت امام سجاد(ع) جانمایی شده است.

 

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه، با اشاره به استقرار کارگاه ساخت نیم ضریح حضرت زینب(سلام الله علیها) در مسجد جامع، بیان کرد: کار مقدماتی و طراحی نیم ضریح از 4 سال پیش با در نظر گرفتن پیچیدگی های فنی و به کار گیری مهندسان و هنرمندان برجسته کرمانشاهی و اصفهانی شروع شد.

 

وی با اشاره به انتقال کارگاه از ابتدای سال 97 به مسجد حاج شریف معتضدی، گفت: استادکاران قلم کار و خاتم کار طی هفت ماه در سه شیفت کاری و به صورت شبانه روزی در حسینیه این مسجد کار کردند تا این اثر فاخر و ارزشمند به طور کامل ساخته شد.

 

صحرایی، با اشاره به مصادف شدن ساخت این نیم ضریح با ایام ماه محرم و صفر، اظهار کرد: در طول این ایام درب های مسجد به روی مردم باز بود و بسیاری از هیئت های مذهبی و تشکل های دینی، ادارت، نهادها و ارگان ها با برگزاری برنامه های متعدد مذهبی و روحانی در جوار نیم ضریح خیمه گاه حضرت زینب(سلام الله علیها) از این فضای معنوی نهایت استفاده را بردند.

 

وی ابراز خرسندی کرد: با عنایت حضرت زینب(سلام الله علیها) در جریان این رویداد ارزشمند فرهنگی و دینی، که با استقبال پرشور مردمی در شهر کرمانشاه و سفر 10 روزه نیم ضریح به شهرستان های کنگاور، صحنه، بیستون(در جوار امامزاده باقر(ع)) و هرسین صورت گرفت، به تمامی اهداف خود در راستای اعتماد سازی و اغناسازی در جامعه دست یافتیم.

 

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کرمانشاه، با بیان اینکه تمامی نذورات با امانت داری کامل در بخشی که مورد نظر افراد است صرف می شود، عنوان کرد: شبهاتی که دشمن در حوزه فعالیت های ستاد ایجاد کرده و به آن دامن می زند به واسطه موفقیت جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق است.

 

وی تصریح کرد: راهپیمایی اربعین بخشی از مسیر علوی است که در منطقه دارد گسترش پیدا می کند. حداقل کار ما این است که امکانات لازم برای این اجتماع عظیم و ارائه خدمات به زائران را در کربلای معلی فراهم کنیم.

 

به گفته صحرایی، با افتتاح صحن حضرت زهرا(س) در نجف اشرف؛ صحن علوی که کوچکترین صحن در میان اعتاب مقدسه بود به بزرگترین صحن تبدیل می شود و با افتتاح صحن حضرت زینب(س) به نام عقیله بنی هاشم در 60 هزار متر مربع در که خیمه گاه در ابتدای آن قرار دارد، شاهد توسعه حرم امام حسین(ع) خواهیم بود.

 

 

کد خبر 759459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha