چهارمین جشنواره آثار برتر سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر برگزار می شود

افتخاری از برگزاری چهارمین جشنواره آثار برتر سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با رویکرد پیشگیری از آسیب های اجتماعی خبر داد.

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، «مهدی افتخاری» در نشست خبری با اصحاب رسانه در مورد چهارمین جشنواره آثار برتر سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر گفت: این جشنواره با رویکرد پیشگیری از آسیب های اجتماعی برگزار می شود. شعار این جشنواره نهضت پیشگیری، همت همگانی است و تلاش کردیم با استفاده از ظرفیت های هنرهایی همچون موسیقی و سینما این شعار را محقق کنیم. در حوزه موسیقی سال گذشته دو نماهنگ با موضوع اعتیاد و طلاق تولید شد که با مشارکت صدا و سیما توانستیم 110 هزار ثانیه نماهنگ هایی در مورد محیط زیست، فضای مجازی، کودکان کار و خیابان و خشونت به صورت اینفوگرافیک و موشن گرافیک از شبکه های سراسری و استانی پخش شد.

 

دبیر شورای ارتقای آگاهی های عمومی، اطلاع رسانی و افکارسنجی معاونت پیشگیری از آسیب های اجتماعی در مورد گزارشی از عملکرد معاونت اجتماعی قوه قضاییه در جشنواره های چهار سال گذشته گفت: در سال 96 در فیلم کار کثیف به موضوع ساخت شراب های خانگی پرداخته بود که این فیلم حائز جایزه شد و مشوقی شد تا سایر کارگردانان سینما نیز به دنبال آسیب های اجتماعی بروند.

 

وی گفت: اگر مدیران فرهنگی و اجتماعی به تماشای چنین فیلم هایی بنشینند شاهد اتفاقاتی از این دست در جامعه نخواهیم بود.

 

افتخاری در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: به تمام آثاری که در حوزه آسیب های اجتماعی و پیشگیری از جرم در حوزه فیلمنامه نویسی، بازیگری و کارگردانی بتوانند شاخص های برتر جشنواره را به خود اختصاص دهند، جوایزی اهدا می شود و در این جشنواره یک جایزه ویژه به یکی از بازیگران فیلم های آسیب های اجتماعی و پیشگیری از جرم تعلق می گیرد.

 

افتخاری با بیان اینکه سال گذشته کارگردان فیلم کار کثیف عنوان کرده بود که قوه قضاییه این فیلم را دیده و مورد پسند واقع شده است اما کسی به این آسیب های اجتماعی توجه ای نمی کند، گفت: ساخت مستند زیر حکم و مهین با موضوع آسیب های اجتماعی از دیگر فیلم هایی است که در این عرصه به نمایش گذاشته می شود. قوه قضاییه آمادگی ارایه مشاوره حقوقی به سازندگان فیلم ها را دارد.

 

افتخاری گفت: کارگردانان و تولیدکنندگان این معاونت را خادم خود بدانند تا در غنای فیلم ها از نظر حقوقی کمک کنیم.

 

دبیر شورای ائتلاف عمومی، اطلاع رسانی و افکارسنجی معاونت پیشگیری قوه قضاییه ادامه داد: معاونت اجتماعی قوه قضاییه دو برنامه تلویزیونی ساخته است، برنامه خوش و بش به این منظور تولید شده تا اگر اتفاقی میان زن و شوهر یا پدر و فرزند رخ داد به جای مشاجره به گفت و گو بنشینند که این برنامه از ساعت 23 و 15 دقیقه پنجشنبه ها از شبکه دو پخش می شود.

 

افتخاری برنامه 0098 که روزهای جمعه از شبکه آموزش پخش می شود را از دیگر برنامه های این معاونت دانست و گفت: 0098 پیش شماره ایران است. محور این برنامه گفت و گوست تا اگر میان زن و شوهر کدورتی به وجود آمده بود به جای قهر به گفت و گو بنشینند.

 

افتخاری ادامه داد: فیلم مستند بازگشت نیز از دیگر محصولات فرهنگی است که در حال ساخت است. در این مستند به افرادی اشاره شده که به حوزه طلاق ورود کرده و بعد از مشاوره منصرف شدند. چهار هزار زوج در خراسان رضوی بعد از طلاق پشیمان شدند و اکنون در حال زندگی هستند. در این برنامه تلاش کردیم تا بینندگان با همزادپنداری خود را در چنین وضعیت هایی قرار دهند. در حال حاضر تعامل خوبی میان قوه قضاییه و سازمان صدا و سیما وجود دارد و ما تاکنون در این زمینه 40 میلیارد تومان (ساخت مستند و فیلم) با صدا و سیما مشارکت کرده ایم./

 

کد خبر 759927

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha