یزد می تواند پایتخت سواد رسانه ای و اطلاعات ایران در سال ۱۴۰۰  باشد

افراسیابی با اشاره به اقدامات استان یزد در زمینه فناوری طلاعات و ارتباطات گفت: یزد می تواند پایتخت سواد رسانه ای و اطلاعات ایران در سال ۱۴۰۰ باشد.

محمد صادق افراسیابی، معاونت مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه یازدهمین نمایشگاه کتاب یزد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در یزد، گفت: مرکزی فناوری اطلاعات از سال 86 با هدف توسه و ساماندهی فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال به خصوص فرهنگی و هنری تشکیل شده است.



وی افزود: مهمترین فعالیت های ما مجوز نشر دیجیتال، نشر برتر و همراه هوشمند است که اخیرا معاونت کسب و کارها نیز در این راستا تشکیل شده است.

افراسیابی ادامه داد: ما تلاش داریم که از نمایشگاه های خارجی برای توسعه صادرات و فناوری های نوین استفاده کنیم و در این زمینه نیز با برگزاری دوره های آموزشی، به اصزلاح ماهیگیری را به کسب و کارها آموزش دهیم.

معاونت مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: با همکاری فناوری اطلاعات و کارگروه کودک و بخش های مرتبط سعی کرده ایم حمایت های متعددی از کسب و کارهای نوین فرهنگی داشته باشیم.

افراسیابی ادامه داد: در حوزه افزایش سواد رسانه ای و خصوصا خانواده ها، برگزاری دور دوره آموزش سواد رسانه ای، نشست های تخصصی در استان های مختلف کشور از جمله اقدامات ما بوده است.

وی گفت: استان یزد ظرفیت های خوبی در استارتاپ های فرهنگی و هنری دارد و جز استان های پیش رو است و در حوزه سواد رسانه ای نیز برخی از فعالان  این حوزه به خوبی توانسته اند در این زمینه گام بردارند.

معاونت مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پیشنهاد می کنیم در برنامه ها کوتاه مدت یزد، پایتخت سواد رسانه ای و اطلاعات ایران در سال 1400  صورت بگیرد که این امر شدنی است.

افراسیابی بیان کرد: جوانان پرتلاشی در استان یزد حضور دارند و استان یزد در سال های اخیر اتفاقات خوبی را رقم زده است و به خوبی ایده ها را به عمل منجر می کند .

وی خاطرنشان کرد: در حوزه سواد رسانه ای ما سه دسته مخاطب داریم که مسئولان، رسانه ها و عموم مردم هستند که از این طریق می توانیم بسیاری از اقدامات فرهنگی را به طور موثر پیش ببریم.

معاونت مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هر آنچه در شبکه های اجتماعی که به دست ما می رسد، نباید مورد تایید قرار گیرد و برای دیگران ارسال شود بلکه باید با سواد رسانه ای دیدگاهی نقادانه داشت و مطالب را مورد بررسی قرار داد.
 


افراسیابی بیان کرد: اقناع رسانه ای نیز از دیگر مهارت های سواد رسانه ای است که می تواند ما را در شناخت محیط کمک کند.

وی افزود: تولید محتوا به عنوان مهارت دیگر در سواد رسانه ای است که می توان از این طریق گام موثری در جهت ایجاد محتوای مناسب با فراخور نیاز در جامعه گام برداشت.

معاونت مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: ما در مرکز با ایجاد شبکه سازی، گفتمان سازی و جریان سازی سعی داریم درزمینه سواد رسانه ای در جامعه گام برداریم.

افراسیابی گفت: ناشران دیجیتال در نمایشگاه یزد حضور خوبی دارند اما ما باید برای سال آینده توجه کنیم که اپ استورها و رسانه های برتر و شبکه های اجتماعی نیز حضور داشته باشند.

وی افزود: متاسفانه در سالی که گذشت فقط بخش دیجیتال فراهم شده بود، اما سال آینده اپ استورها، اپراتورها با رویکرد محتوا در نمایشگاه ها حضور خواهند داشت.

 

کد خبر 766672

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha