برنامه سال ۹۸ سازمان تبلیغات همسو با بیانیه رهبری در راستای گام دوم انقلاب/هدف اصلی سازمان تبلیغات اجرایی شدن اسلام انقلابی است

حجت الاسلام کوششی گفت: امروز دیگر ضرورتی وجود ندارد که متولی بحث اعتکاف باشیم لذا سازمان تبلیغات امروز به عنوان یک بازوی محرک قوی در کنار دیگر مسئولان در حوزه محتوایی و فرهنگی می تواند کمک کند.

حجت الاسلام والمسلمین «سید حسین کوششی» در رابطه با اهم فعالیت های تبلیغات اسلامی استان تهران در سال 97 در گفت و گو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: در سال 97 بخش قابل توجهی از فعالیت هایی که در سازمان تبلیغات صورت گرفته مهم و قابل توجه بوده است، یکی از برنامه هایی که مورد استقبال مردم به خصوص جوانان قرار گرفت بحث برپایی گفت و گو و گفتمان های دینی دانش آموزی بود.

معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره تبلیغات اسلامی استان تهران افزود: در سال 97 بیش از 3000  گفتمان دانش آموزی در مقطع متوسطه در سطح استان برگزار کردیم که در مقایسه با دانش آموزان استان تهران هنوز با چشم انداز سازمان فاصله داریم و ما تلاش داریم تا این مهم تحقق پیدا کند.

حجت الاسلام کوششی ادامه داد: 300 مورد گفتمان دینی در دانشگاه و حوزه هم انجام دادیم و گفتمان دانشجویی و طلاب هم برقرار بوده است که از اهمیت بالایی برخوردار است، سازمان تبلیغات بنا دارد تا در این زمینه هم در سال های بعد رشد و تعالی پیدا کند.

وی افزود: توانمند سازی گروه های هدف یکی از کارهایی بوده که در قالب نشست های آموزشی، کارگاه ها و دوره های آموزشی برای اصناف، مسئولین تشکل ها ی دینی، معلمان مقطع متوسطه، مداحان اهل بیت و گروه هایی که با سازمان تبلیغات ارتباط فکری و فرهنگی دارند انجام داده ایم و در راستای توانمندی آنها در سال 97 دوره های آموزشی برقرار کردیم.

معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره تبلیغات اسلامی استان تهران در رابطه با فعالیت های آموزشی سازمان تبلیغات اظهار داشت: آموزش های تخصصی ویژه مبلغین و ائمه جماعات هم از فعالیت هایی بوده که سازمان انجام داده است و قریب به 2390 نفر در این دوره ها شرکت داشته اند. همایش مسئولین هیئات که با هدف تبیین ماموریت ها، باید ها و نباید های هیئات مذهبی بوده، به صورت کارگاهی و توجیه برای 35،000 نفر اجرایی شد..

حجت الاسلام کوششی تاکید کرد: بازرسی از هیئات در سال 97 به کمک 750 بازرس ویژه انجام شد که برنامه های توجیهی را به مسئولین هیئات مذهبی گوشزد می کردند. این بازرسان تلاش داشتند عهده دارهدایت هیئات مذهبی به سمت و سویی باشند که موجب وهن نشود و سازمان برای اینکه خدای ناکرده مشکلی پیش نیاید برای همه آنها مسیر از قبل تعریف شده را تعیین کرده بود.

وی در همین رابطه افزود: در ایام مناسبتی مختلف از جمله فاطمیه، ماه مبارک رمضان، ماه محرم و صفر نشست هایی را در همین زمینه با مداحان، مسئولین اجرایی هیئات و ... داشته ایم تا بین اعضای شورای هیئات مذهبی و سازمان تبلیغات هماهنگی بیشتری صورت پذیرد. در همین رابطه همایش هایی را با هدف به روز شدن مبلغین برگزار کردیم تا در ایام مختلف بتوانند یاری رسان هیئات باشند.

معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره تبلیغات اسلامی استان تهران همچنین درباره اعزام مبلغین هم گفت: درمناسبت های ملی ومذهبی اعزام مبلغ و مبلغه داشته ایم تا کمبودی در این زمینه وجود نداشته باشد. در سال 97،  150 باب کتابخانه روستایی با یک اعتبار بالای حمایتی تجهیز و پذیرای کتاب دوستان شد تا در موضوعات مختلف بتواند به آنها کمک کند.

وی در پاسخ به این سوال که در حوزه بانوان سازمان تبلیغات چه فعالیت هایی را انجام داده است بیان داشت: شناسایی، سامان دهی  و نشست های توجیهی و آموزشی را برای مبلغین خانم داشته ایم که بیش از 1000 نفر در این رابطه هدف سازمان تبلیغات قرار گرفتند تا بانوان جامعه و به خصوص بانوانی که در هیئات شرکت دارند بتوانند از این موضوع بهره کافی و وافی را ببرند.

وی گفت: در رابطه با بحث اوقات فراغت 244 پایگاه اوقات فراغت را برقرار کردیم تا فعالیت های مربوط به اوقات فراغت را در قالب بوستان های معرفت انجام دهند، حمایت از برنامه های مناسبتی ملی و مذهبی نیز از دیگر فعالیت های سازمان تبلیغات بوده است که تشکل هایی که در این مناسبت ها فعالیت دارند مورد حمایت قرار بگیرند.

معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره تبلیغات اسلامی استان تهران در پاسخ به این سوال که برای سال 98 چه برنامه ای را سازمان تبلیغات در دستور کار دارد گفت: خود برنامه هنوز قطعی نشده است ولی  محور و رویکرد فعالیت های سازمان در سال 98 توجه ویژه به جوانان است که برنامه های سازمان را جوان محور طراحی کنیم، با توجه به اینکه در موضوع فرهنگ و فرهنگ سازی قطعا باید مردم مشارکت لازم را داشته باشند بحث مشارکت های مردمی در فعالیت های فرهنگی و مردمی را بیشتر از سال های قبل در دستور کار داریم، پالایش و تقویت تشکل ها و گروه های هدف سازمان تبلیغات در انجام کارهای فرهنگی یکی دیگر از برنامه هایی است که سازمان به آن توجه ویژه دارد.

حجت الاسلام کوششی تصریح کرد: توانمند سازی و مشارکت تشکل های قرآنی، دینی، هیئات مذهبی،  مداحان اهل بیت، کانون های فرهنگی، انجمن های اسلامی و ... یکی از رویکرد های جدی سازمان است تا بحث اسلام انقلابی در جامعه اجرایی شود.

وی افزود: ما به معنای واقعی با تفکر انقلابی و مدیریت جهادی بنا داریم که در سال 98 برنامه های سازمان را به سمت و سویی سوق بدهیم که تفکر جهادی در جامعه ترویج، پرورش و مدیریت شود تا خروجی مناسبی را داشته باشیم.

معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره تبلیغات اسلامی استان تهران در رابطه با میزان همسویی سازمان تبلیغات با بیانیه گام دوم انقلاب که رهبری آن را تدوین کرده اند اظهار داشت: با توجه به بیانیه ای که مقام معظم رهبری به عنوان گام دوم انقلاب بیان کرده اند باید و حتما برنامه های سازمان تبلیغات اسلامی معطوف به  این قضیه باشد و هدف مسئولین سازمان هم دقیقا در همین راستا قرار دارد تا تاکیدات معظم له به نحو احسن عملی شود.

وی در بخش پایانی، درباره وظایف سازمان تبلیغات  نسبت به اعتکاف سال آینده گفت: سازمان تبلیغات اسلامی یک زمانی بود که در این حوزه نقش پر رنگی داشت و سنت اعتکاف را در جامعه نهادینه کرد ولی امروز دیگر ضرورتی وجود ندارد که متولی بحث اعتکاف باشیم لذا سازمان تبلیغات امروز به عنوان یک بازوی محرک قوی در کنار دیگر مسئولین در حوزه محتوایی و فرهنگی می تواند کمک کند.

وی افزود: به عنوان مثال سازمان تبلیغات در بحث اعتکاف اساتیدی را برای معتکفین در نظر می گیرد تا پاسخگوی مسائل دینی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اعتقادی و ... باشند لذا در اعتکاف فضا و فرصت مناسبی وجود دارد تا یک ارتباط دلی و فرهنگی برقرار شود. تامین و پشتیبانی اعتکاف دیگر ربطی به سازمان تبلیغات ندارد وتعداد مساجد، معتکفین و نحوه اجرای کلی اعتکاف مربوط به سازمان امور مساجد و ستاد اعتکاف می باشد. البته با توجه به اینکه اعتکاف سال 98 مصادف شده است با ایام نورز و تعطیلات نورزی، می شود این را پیشبینی کرد که یک مقداری کاهش ثبت نام وجود داشته باشد.

 

 

 

کد خبر 771893

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha