به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مصر العربیه، دکتر«محمود محیی الدین» معاون اول رئیس بانک جهانی گفت: هزینه تخریب و ویرانی و فرصت ازدست رفته در کشورهای عربی که از سالهای 2010 تا 2018 شاهد جنگ بودند، به 900 میلیارد دلار می رسد.
این مسئول بانک جهانی، اسامی این کشورها را نام نبرده است، اگرچه کشورهای عربی همچون یمن، سوریه و لیبی شاهد درگیری مسلحانه در سالهای اخیر بودند و این مسئله تاثیر زیادی در اقتصاد و زیر ساخت های آنها گذاشته است. به طوری که عناصر گروهک تروریستی داعش در کشورهایی مانند سوریه و عراق ویرانگری های زیادی انجام دادند.
محیی الدین درباره بازسازی و آوارگان در کشورهای عربی گفت: بانک جهانی نشستی را برگزار کرده است که مهمترین توصیه در این نشست بهبود وضعیت بازسازی و آوارگان است که مرتبط با توقف درگیری و جنگ هاست.
وی افزود: کشورهای عربی بدترین عملکرد در جهان را برای شاخص توزیع درآمد ثبت کردند.
معاون اول رئیس بانک جهانی ادامه داد: 10 درصد از ثروتمندها در جهان عرب، 60 درصد از درآمد ملی را به خود اختصاص می دهد که این آمار در مقایسه با اروپا 45 درصد است.
وی فاش کرد: آمارها کاهش زیادی در کشورهای عربی در شاخص عدالت توزیع درآمد را نشان می دهد.
محیی الدین ادامه داد: شاخص ها نشان می دهد که کشورهای شورای همکاری خلیج فارس از مشکل تنوع منابع درآمد رنج می برند. به طوری که این کشورها هنوز بر نفت وابسته هستند و به همین تحت تاثیر نوسانات قیمت ها قرار دارند.
این مسئول بانک جهانی گفت: برخی از این کشور توجه خود را به بخش های فنآوری اطلاعات، صنعت و بخش لجستیکی متناسب با ترکیب جمعیتی جوان این کشورها توجه دارند.
محیی الدین افزود: بانک جهانی انتظار دارد که قیمت نفت 69 تا 74 دلار بشکه در سالهای 2019-2020 ثبت شود.
محیی الدین در حال حاضر در راستای پیگیری و بازنگری سالیانه با این کشورها درباره دستورالعمل اهداف توسعه پاپدار 2030 که 17 هدف را دنبال می کند و سازمان ملل متحد آن را در سال 2015 میلادی تصویب کرد، به کویت سفر کرده است.
نظر شما