حجت الاسلام «حسین جوشقانیان» در گفت وگو با خبرنگار مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان و در تشریح نقش حضور در سفر راهیان نور بر ارتباط و انس با امام زمان(عج)، اظهار کرد: اگر باور داریم قرآن دفترچه زندگی است باید بدانیم 600 آیه قرآن به فرهنگ جها و شهادت اختصاص دارد.
دبیر شبکه ملی جهاد و شهادت (وارثون) اضافه کرد: از این رو، اینکه راه مان در ابتدای سال با شهدا آغاز شود توجه به اولویت هایِ قرآن است؛ اگر این فرهنگ در زندگی ما جریان داشته باشد ما را از بدی ها و زشتی ها باز می دارد چون فرهنگ ایثار و بندگی بر ازخودگذشتگی، مجاهدت و اولویت دادن به دیگران استوار است.
عضو نخبگان تبلیغ راویان دفاع مقدس تصریح کرد: همین فرهنگ باعث شد در مقابل هجمه های نرم و فرهنگی دشمن که به تعبیر مقام معظم رهبری توپخانه های ماهواره ای دشمن برای ابتلای جوانان به آسیب های اخلاقی فعال بود، شهید حججی ها و شهید محمدی ها تربیت شوند و چنین رشادت هایی کنند.
وی با اشاره به نقش سازندگی و بازدارندگی راهیان نور، بیان کرد: اگر تلاش کنیم با هدایت خانواده ها فضای جامعه به سمت راهیان نور برود، اصطلاحاً هم فال است و هم تماشا؛ چراکه هم آن طبیعت بکر از نزدیک دیده می شود و هم درس ها و پیام ها و نورانیت آن مردان الهی دریافت حس و درک می شود و در طول سال زندگی ما را مقابل خطاها، لغزش ها و گناهان بیمه می کند.
حجت الاسلام جوشقانیان در ادامه تاکید کرد: بالاترین هنری که در جبهه ها توسط رزمندگان خلق شد تحول انفسی بود که با آن به بالاترین درجات رسیدند؛ مهم آنکه این تحول انفسی امکان نداشت مگر با عنایت خاص امام زمان(عج) چنان که در ابتدای زیارت «آل یاسین» می خوانیم: «السَّلامُ عَلَيْكَ يَا دَاعِيَ اللَّهِ وَ رَبَّانِيَّ آيَاتِهِ».
وی اضافه کرد: شهدا آیه های حق بودند که امام زمان(عج) آنها را تربیت کرد؛ اگر نبود دست تفقد حضرت بقیه الله الاعظم(عج) بر سرشان، به جایی نمی رسیدند.
دبیر شبکه ملی جهاد و شهادت (وارثون) ابراز کرد: حضور در کاروان های راهیان نور در بهار طبیعت که به وجود مقدس امام زمان(عج) اینچنین طراوات و شادابی یافته، فرصتی است تا از معبر شهدا با آن حضرت(عج) انس و ارتباط بگیریم، چراکه شهدا بهترین منتظران و شیعیان ایشان در دوران معاصر بودند؛ آنها برای تحقق منویات امام زمان(عج) و رسیدن به قله تمدن اسلامی پیشتاز شدند.
وی با بیان اینکه شهدا به ما یاد می دهند چطور گام به گام به امام زمان(عج) نزدیک شویم، گفت: هر تربیت و کلاسی نیاز به الگو دارد، در تربیت مهدوی و نسل منتظر، الگوی عینی و واقعی شهدا بودند؛ این شهدا بودند که مهدویت و تبیعت از امام زمان(عج) را معنا کردند و در عمل نشان دادند که در عصر غیبت کبری باید از نایب حضرت حجت(عج) تبعیت کرد.
عضو نخبگان تبلیغ راویان دفاع مقدس با بیان اینکه راهیان نور اردوگاه تربیتی برای دغدغه مندان ظهور است، تاکید کرد: راهیان نور فضایی است که انسان در آن تقدم ارزش های معنوی بر مادی را احساس می کند. چنان که در کتاب «انسان 250 ساله» مقام معظم رهبری تعبیرات زیبایی از حرکت و سبک زندگی اهل بیت(ع) و تقدم ارزش های الهی معنوی بر ارزش های مادی دارند.
وی ادامه داد: وقتی به مسجد مقدس جمکران مشرف می شویم، آن عطر انتظار ما را به عبودیت سوق می دهد، فلش همه کائنات به سمت خدا است و ما هم باید همراه آن بگوییم «ایّاکَ نَعْبُدُ وَ ایّاکَ نَسْتَعین».این کائنات امام می خواهد، شهدا امام داشتند در سنگر کمین هم وقتی از رزمندگان می پرسیدیدم چگونه اینجا آرامی؟ می گفت: امام زمان(عج) هست. آشنایی با این مدل ها از طریق حضور در راهیان نور دست ما را دست امام زمان(عج) می گذارد.
حجت الاسلام جوشقانیان با اشاره به خاطره ای از اعتقاد راسخ رزمندگان و شهدا به حضور و عنایت امام زمان(عج) در جبهه ها، بیان کرد: در قرارگاه گلف که مقر فرماندهی یگان های ما برای طراحی عملیات بود، سردار شهید «حسن باقری» و سردار شهید «رمضانی پور» وقتی نقشه را توضیح می دادند، شهید رمضانی پور به شهید باقری می گفت: تو نزد امام حسین(ع) آبرو داری از ایشان بگو و شهید باقری در پاسخ می گفت: تو نزد امام زمان(عج) آبرو داری، توسل کن و بخوان تا بر دشمن فائق شویم.
وی با اشاره به ملزومات پیروزی بر دشمن تصریح کرد: اگرچه اسباب دنیایی و زمینی لازم است اما آنکه به این ملزومات در دوران دفاع مقدس نور و اثر بخشید، امام زمان(عج) بود؛ لذا راهیان نور باعث می شود ما نیز از این نورانیت بهره مند شویم.
حجت الاسلام جوشقانیان خاطرنشان کرد: چنان که شهید «محسن حججی» 40 هفته به جمکران آمد و سپس عازم سوریه شد و توفیق شهادت را از حضرت بقیه الله الاعظم(عج) گرفت. تحول ارزشی و رسیدن ما به احسن الحال با امضا و عنایت امام زمان(عج) است چنان که شهدا نیز چنین بودند.
نظر شما