به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی امروز دوشنبه 23 اردیبهشت با یک فوریت طرح تشدید مجازات اسیدپاشی و حمایت از بزه دیدگان ناشی از آن با 161 رای موافق، 14 رای مخالف و 3 رای ممتنع از مجموع 199 رای موافقت کردند. این طرح دارای هفت ماده است.
سید فاطمه حسینی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به عنوان یکی از طراحان این طرح گفت: ما در حال حاضر در بحث مجازات اسیدپاشی خلاء قانونی داریم آخرین قانون مربوط به سال 60 است و با این قانون امکان قصاص وجود ندارد.
محمودی شاه نشین، نماینده شهریار نیز در مخالفت با یک فوریت این طرح گفت: مخالف تشدید مجازات اسیدپاشی نیستم ولی معتقدم در حال حاضر طرح های با اولویت دیگری در مجلس وجود دارد که می توانست در دستور کار قرار گیرد.
غلامعلی جعفرزاده، نماینده مردم رشت نیز در موافقت با یک فوریت این طرح گفت: انگار یک رویه شده است که اگر افراد به خواسته و مکتوبات قلبی شان نرسند، بانوان کشور را با اسید دچار آسیب کنند. بحث اسیدپاشی کماکان در حال استمرار است و طبق نظر کارشناسان و حقوق دانان قوانین موجود پاسخگوی مقابله با این موضوع نیست.
وی تصریح کرد: ما در هر جایی که مشکل داریم و قانون خوب اجرا نمی شود قطعا باید بدانیم که در قانون اشکالاتی وجود دارد که باید رفع شود.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: فردی که اسید می پاشد، می گوید طبق مجازات عمومی چند سالی به زندان می روم و بعد مشمول تخفیف شده و بیرون می آیم اما با طرح مجلس برای معاونت در جرم، آغاز جرم، حین ارتکاب جرم و همه موارد جرایم تعریف شده و برای آن مجازات در نظر گرفته شده است.
وی گفت: مگر می شود کسی چهره یک فرد را نابود کند و بعد مشمول آزادی مشروط شود؟ قطعا باید برای این افراد مجازات هایی در نظر گرفته شود. همچنین سازمان بهزیستی موظف است این افراد یعنی قربانیان اسیدپاشی را تحت پوشش قرار دهد./
نظر شما