صادرکنندگان خراسان رضوی باید تشکل منسجمی داشته باشند

رزم حسینی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد صادرات استان به افغانستان بوده، گفت: اگر همه صادرکنندگان استان با هم تشکل منسجمی داشته باشند شاهد افزایش صادرات از استان خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «علیرضا رزم حسینی» امروز(۲۵ اردیبهشت) در جلسه کارگروه توسعه صادرات استان ضمن بیان این که تاکنون از مرزهای خشکی کمتر برای تجارت استفاده شده است، گفت: با توجه به محدودیت هایی که به دلایل شرایط تحریم وجود دارد خراسان رضوی می تواند بخشی از لجستیک کشور باشد.

 

استاندار خراسان رضوی با بیان این که ۷۰ در صد صادرات استان به افغانستان بوده است افزود: می توان از ظرفیت کشورهایی از جمله افغانستان در مقابل صادراتی که انجام می شود برخی مواد اولیه کشور را تامین کرد.

 

رزم حسینی با اشاره به اینکه اگر همه صادرکنندگان استان با هم تشکل منسجمی داشته باشند شاهد افزایش صادرات از استان خواهیم بود، افزود:در حوزه صادرات و کارآفرینی تلاش خود را در سطح ملی نیز انجام خواهیم داد.

 

سال گذشته ۳ هزار تن کالا صادر شده است

 

«راضیه علیرضائی» هم در این جلسه در خصوص آخرین وضعیت تجارت خارجی خراسان رضوی گفت: سال گذشته حدود ۳ هزار تن صادرات کالا به ارزش ۲۵۰ میلیارد دلار انجام شده است.

 

رئیس سازمان صمت خراسان رضوی در خصوص مقایسه واردات با صادرات در جغرافیای استان گفت: در استان با کاهش واردات روبرو هستیم بر این اساس اگر واردات از مرزهای استان بیشتر باشد به رونق بیشتر استان خواهد انجامید.

 

وی ضمن بیان این که ۷۰ درصد از واردات خراسان رضوی از مرزهای جنوبی استان اتفاق می افتد، گفت: ۱۰ کشور اول صادراتی استان را کشورهایی از جمله افغانستان، ترکمنستان، عراق، امارات، پاکستان، هنک کنگ، ازبکستان و تاجیکستان تشکیل می دهند.

 

علیرضایی با اشاره به اینکه زعفران به صورت فله و در بسته بندی های ۱۰ تا ۳۰ گرمی و کف پوش منگوله از جمله عمده ترین کالاهای صادر شده استان و پنبه، برنج و لوبیا چیتی از جمله اقلام وارداتی بوده است، افزود:حفظ بازارهای صادراتی جنوب شرقی آسیا، افزایش صادرات به کشورهای عراق، افغانستان و تقویت و ارتقا روابط تجاری با کشورهای روسیه، عمان، از جمله اهداف برنامه صادراتی سال ۹۸ استان محسوب می شود.

کد خبر 790013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha