حجت الاسلام«ابراهیم سبزه کار» در گفتگو با خبرنگار شبستان با اشاره به برنامه های اوقات فراغت کانونهای فرهنگی و هنری مساجد خراسان جنوبی، گفت: سال گذشته 420 کانون فرهنگی و هنری برای برگزاری کلاسهای اوقات فراغت تفاهم نامه امضاء کردند.
برگزاری طرح اوقات فراغت با رویکرد جدید در سال جاری
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی افزود: در این کلاسها بخشهای مختلف قرآنی، فرهنگی، هنری، علمی، اعتقادی، اخلاقی، فضای مجازی، ورزشی، احکام، کمک درسی و کسب و کارهای مختلف در جوار مسجد، به رده های سنی مختلف به خصوص قشر کودک و نوجوان آموزش داده می شود.
حجت الاسلام سبزه کار با بیان اینکه امسال نیز برنامه های اوقات فراغت با رویکرد جدید دنبال می شود، ادامه داد: رویکرد کانون های فرهنگی و هنری مساجد در افق 1414 بحثهای هنری، کتاب و کتابخوانی و فضای مجازی است و در سال جاری در کانونهایی که ظرفیت و قابلیت برگزاری اوقات فراغت را داشته باشند این مهم اجرایی خواهد شد.
افزایش 3 برابری شرکت کنندگان مسابقات قرآنی «مدها متان»
وی با تاکید بر اینکه مسابقات قرآنی «مدهامتان» از برنامه های موفق کانوهای فرهنگی و هنر ی مساجد است، عنوان کرد: سال 96 حدود 420 نفر و در سال گذشته یک هزار و 355 نفر در مسابقات مدها متان استان شرکت کردند که رشد 3 برابری را نشان میدهد.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی بیان داشت: مسابقات قرآنی مدها متان ویژه اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد هر ساله با هدف کشف و شناسایی استعدادهای برتر قرآنی، آشنایی بیشتر مردم و مسئولان با استعدادها و ظرفیتهای قرآنی موجود در کانون ها توسط ستاد عالی کانونهای مساجد برگزار می شود.
حجت الاسلام سبزه کار افزود: یکی از اعضای کانون فرهنگی هنری قرآن و عترت مسجد آل رسول صلی الله علیه و آله در سیزدهمین دوره مسابقات قرانی مدها متان در رشته نقاشی آیات با موضوع نماز موفق به کسب رتبه برتر شده است.
وی از برگزاری کلاسهای عمومی و آموزش صنایع دستی در راستای گفتمان سازی کارآفرینی و رونق تولید در کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان خبر داد و افزود: در این راستا تفاهم نامه های با میراث فرهنگی و هلال احمر داشته ایم.
طرحهای بومی و خلاقانه کانونهای مساجد در زمینه اشتغال حمایت میشود
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی با بیان اینکه همگرایی با پایگاههای مقاومت بسیج و ارکان مساجد از نکات مثبت کانونهای فرهنگی و هنری در استان است، عنوان کرد: احیای صنایع دستی در مساجد انجام می شود و اگر کوچکترین حمایت انجام شود کانونهای فرهنگی و هنری گامهای بزرگی برمیدارند و نمونه بارز آن کانون عماریون است که با مبلغ مختصری کارگاه حوله بافی راه اندازی کردند.
حجت الاسلام سبزه کار با اشاره به اینکه از طرحهای بومی و خلاقانه کانونهای مساجد در زمینه اشتغال حمایت میشود، افزود: امروز صنایع دستی که در روستاها بوده کمرنگ شده لذا باید تلاش شود ضمن احیای آن درآمدزایی ایجاد شود.
وی بیان کرد: امسال بیانیه گام دوم انقلاب، شعار سال مبنی بر رونق تولید و افق 1414 ستادعالی کانونهای مساجد کشور حائز اهمیت است و در تمام برنامهها مدنظر قرار میگیرد.
نظر شما