افتتاح اولین مرکز مراقبتی-اقامتی موقت شبانه روزی اوتیسم در جنوب شرق

اولین مرکز مراقبتی-اقامتی موقت شبانه روزی اوتیسم مهر آفتاب جنوب شرق با زیر بنای ۲۲۰متر و ظرفیت ۱۵نفر در کرمان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان و به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان، عباس صادق زاده، در افتتاح این مرکز با اظهار نگرانی از رشد اختلال اتیسم در کشور گفت: ایجاد چنین مراکزی می تواند به آموزش و خودمراقبتی و بهداشت روان این افراد کمک کند.

 

مدیر کل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه دیر به موضوع  شناسایی و غربالگری کودکان دارای اختلال اوتیسم ورود کرده ایم؛ افزود: بهترین زمان آموزش دوران کودکی است که  باید خدمات آموزشی  مرتبط با این دوره ارائه شود.

 

وی تأمین سلامت روان و سلامت اجتماعی افراد جامعه و همچنین کاهش دغدغه های خانواده های دارای فرزند اختلال اوتیسم را یکی از اهداف مهم بهزیستی دانست و گفت: نگهداری ثابت این فرزندان در مراکز جالب نیست و باید پیوند بین خانواده و فرزندان اختلال اوتیسم وجود داشته باشد.

صادق زاده با بیان اینکه این مرکز اولین مرکزی است که صرفا" به بحث نگهداری موقت می پردازد؛ گفت: کمتر از ۱۰ سال است که در حوزه ارائه خدمات به طیف اختلالات اوتیسم ورود کرده ایم و این اختلال در سطح جامعه در حال رشد است.

علیرضا اسدی، معاون توانبخشی بهزیستی استان کرمان هم با بیان اینکه خدمات اوتیسم مشکل ترین نوع خدمت رسانی در حوزه توانبخشی است؛ تصریح کرد: برای ارائه خدمات تخصصی و علمی به خانواده های دارای فرزند اختلال اوتیسم نیازمند آموزش های نوین و کارآمد برای کارشناسان فعال این حوزه هستیم.

 

 

اوتیسم یا درخودماندگی، نوعی اختلال رشدی (از نوع روابط اجتماعی) است که با رفتارهای ارتباطی و کلامی غیرطبیعی مشخص می‌شود. علائم این اختلال تا پیش از سه‌سالگی بروز می‌کند و علّت اصلی آن هنوز ناشناخته است. به کسانی که این اختلال را دارنداوتیستیک یا درخودمانده گفته می‌شود. این اختلال در پسران شایع‌تر از دختران است.

 

 

 

 

 

کد خبر 793952

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha