به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «محمدعلی کی نژاد» امروز در افتتاحیه چهارمین جشنواره بینالمللی خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی، اظهار داشت: دانشجویان رشته های هنری به ویژه هنرمندان جهان اسلام می توانند از طریق آثار خود برای ایجاد نظام صلح در کشورها بیشتر از دانشجویان سایر رشتهها گام بردارند و در این زمینه نقش آفرینی کنند.
رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز افزود: بعد از انقلاب اسلامی یقین پیدا کردیم که امنیت برآمده از تربیت انسان و ساخت جامعه توحیدی با زبان مشترک هنر، هنرنمایی هنرمندان مسلمان و وجود ۴ میلیون هنرمند صنایع دستی کشور با حدود ۳۶۰ رشته کوتاهترین و بهترین راه برای رسیدن به هدف است.
عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تعامل خوب و سازنده سازمان همکاری کشورهای اسلامی (ارسیکا) با ایران و دانشگاه هنر اسلامی تبریز گفت: با توجه به وجود هنرمندان منتخبی که ارسیکا هر ۲ سال یک بار به این جشنواره معرفی می کند، تلاش می شود در جشنواره پنجم موضوع تذهیب در مسجد الحرام، مسجد النبی و قدس شریف را با مشارکت علمی هنرمندان دانشگاهی، اساتید دانشگاه و دانشجویان تحصیلات تکمیلی بر اساس توافق های قبلی عملی شود.
وی با اشاره به اینکه برخی توافقهای این دانشگاه با ارسیکا از جمله ایجاد کتابخانه هنری جهان اسلام در تبریز به دلیل شرایط تحریم عملی نشد، یادآوری کرد: به زودی با عبور از این شرایط خاص اقدام عملی در این زمینه انجام می شود و تلاش می شود در دور ششم این جشنواره این کتابخانه در تبریز به بهره برداری برسد.
گفتنی است، چهارمین جشنواره بینالمللی خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی، امروز با حضور ۷۱ هنرمند از ۳۰ کشور جهان اسلام در سه بخش همایش، نمایشگاه و رقابتی آغاز و تا ۳۰ خرداد در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار میشود.
نظر شما