به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، عبدالمجید فرهادی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد امروز (11 آبان) در نشست ستاد احیای زکات استان که در دفتر امام جمعه شهر یاسوج برگزار شد، با بیان اینکه تاکنون بالغ بر 2 میلیارد و 493 میلیون ریال زکات در استان جمع آوری شده، گفت: از این مبلغ 291میلیون 690هزار ریال گندم،22میلیون 195هزار ریال کشمش، مبلغ 26 میلیون و 799میلیون ریال گوسفند، 77 میلیون 816 هزار و 900ریال جو و مبلغ 2میلیارد و 21 میلیون و 385هزار و 400 ریال نقدی بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 112درصد رشد داشته است.
فرهادی در ادامه، تعداد مناطق زکات دهنده را به ترتیب 386 روستا و 22 منطقه شهری عنوان کرد و افزود: با برگزاری جلسات آموزشی، پیگیری، اطلاع رسانی و تبلیغات صورت گرفته از طریق رسانه ها به خصوص صدا و سیما و ائمه جمعه و جماعات این امر تحقق یافته است.
وی از مشغول به کار بودن پنج روحانی در شهرستان های استان به عنوان مسئولان اجرایی زکات خبر داد و گفت: این امر سبب تسهیل در اهداف بلند کمیته امداد در زمینه جمع آوری زکات شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کهگیلویه و بویراحمد موارد هزینه کرد مبلغ زکات جمع آوری شده را، مرمت و بازسازی مساجد، حسینیه ها، غسالخانه ها و کمک های موردی به فقرا و نیازمندان و ابن سبیل ذکر کرد.
امام جمعه شهر یاسوج هم در این جلسه گفت: مهم ترین چیزی که در مورد زکات می توان صحبت کرد حکمت و فلسفه آن است و درباره تبلیغ و جمع آوری زکات همه مسئول هستند.
حجت الاسلام سیدعلی اصغر حسینی در ادامه، با اشاره به آیات و روایاتی از ائمه و معصومین، افزود: زکات عبادت مالی است که باعث فراوانی رزق و روزی می شود و در واقع پرداخت زکات از ویژگی های مهم حکومت صالحان به شمار می رود.
حسینی مهم ترین موارد مصرف زکات را کمک به فقرا و نیازمندان دانست و ابراز داشت: با توجه به اینکه زکات در قرآن کریم در کنار نماز آمده، علاوه بر آثار فردی می تواند آثار اجتماعی زیادی داشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما