به گزارش خبرنگار شبستان، یک میلیون امضای راهپیمایان پس از جمعآوری به سازمان ملل ارسال میشود. متن نامه نیز با موضوع نقض حقوق بشر در ایران تنظیم شده است که به احمد سحیف گزارشگر ویژه حقوق بشر ارسال میشود.
بنا بر این گزارش، متن نامه ارسالی به شرح زیر میباشد:
ناقض حقوق بشر کیست؟ در شرایط کنونی که نه تنها ملتهای منطقه بلکه ملتهای جهان از دولتهای سرسپرده به آمریکا و اسراییل منزجر شدهاند ایران به عنوان حکومتی متفاوت که بیش از 30 سال است در صف مقدم مبارزه با استکبار جهانی سربلند ایستاده است بیش از پیش مورد توجه همه ملتهای جهان قرار گرفته است.
توجه مردم جهان به ایران مورد بغض و کینه بیشتر سلطهطلبان جهان قرار گرفته است، بنابراین کشورهای غربی چند صباحی است که مثلث فشاری طراحی کردهاند که سه ضلع آن "ترور، سلاح هستهای، نقض حقوق بشر" میباشد و در خیال خام خود قصد این را دارند تا با متهم کردن به سه موضوع مذکور ایران را با تبلیغات رسانهای خود از چشم جهانیان بیندازند.
به همین منظور و برای تقویت ضلع سوم یعنی نقض حقوق بشر سازمان ملل که پیش از این عدم استقلال خود را در موضوع هستهای اثبات کرده بود این بار از طریق شورای حقوق بشر خود اقدام به تصویب قطعنامهای کرده است. این قطعنامه که ار ازدیبهشت امسال تصویب شد آقای احمد شهید را به عنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر برای ایران تعیین نموده است. طبق مقررات بینالمللی احمد شهید موظف است تا با جمعآوری اسناد و مدارک مختلف ترسیمی دقیق از وضعیت حقوق بشر در ایران بنماید، ولیکن با سیاستکاری و تحت تأثیر قرار گرفتن وی از طرف دشمنان این مرز و بوم در خارج از کشور اقدام به تهیه گزارشی نمود که سراسر نقض، ایراد و اشتباه بود.
ایرادات و اشتباهات فاحش این گزارش که در مهرماه امسال به رسانهها راه پیموده است از این قرار است: در بندهایی از این گزارش اشتباه بسیاری از احکام اسلامی که در قوانین ایران انعکاس داده شدهاند به عنوان مواردی از تبعیض جنسیتی بر علیه زنان و نقض حقوق بشر ذکر شده است، در حالی که ما معتقدیم همه احکام اسلام بر اساس حکمتهای متعالیه شکل گرفته و هدفی جز به کمال رساندن انسان ندارد و از انعکاس این افکار در قوانین خود ذرهای کوتاه نخواهیم آمد.
در بسیاری از بندهای این گزارش بدون اشاره به حوادث و خسارتهای مادی و معنوی فتنه 88 صرفا به برخوردهای قانونی حکومت ایران با مسببان و مؤثرترین حوادث نموده است و از این موارد به عنوان نقض حقوق بشر نام برده است، حال آنکه مردم ایران با حضور خود در راهپیماییهای 9 دی و 22 بهمن خواسته خود را که همان برخورد قانون با عوامل فتنه 88 تهران بود را به منصه ظهور رساندند.
خلاصه آنکه امضاکنندگان بیانیه ضمن اعتراض خود به این گزارش اشتباه از همه مسئولان کشوری و حقوق بشری داخلی و بینالمللی میخواهند تا با واکنش نشان دادن نسبت به این گزارش مانع از این شوند که کشورهای استکباری مثلث فشار و تهدید بر ایران یعنی "ترور، سلاح هستهای و نقض حقوق بشر" را تکمیل کنند.
همچنین علاقهمندان میتوانند جهت جمعآوری امضا علاوه بر طومار به آدرس الکترونیکی مؤسسه مردمی دیدهبان www.campiran.org مراجعه کنند.
پایان پیام/
نظر شما