به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز، «مهدی لزیری» با اشاره به اینکه سیره ائمه اطهار(س) مهمترین و عالیترین منبع برای تبیین شیوه زندگی فردی و اجتماعی است و در این میان فرهنگ رضوی از جایگاهی خاص و بسیار تأثیرگذار برخوردار است، تصریح کرد: برگزاری این جشنواره شرکتکنندگان را به سمت تحقیق و بررسی در پیرامون موضوعات جشنواره هدایت میکند و همین امر سبب میشود تا آثار ارسالی هم از نظر محتوا و هم از نظر هنری و فنی از ویژگیهای ممتازی بهرهمند شوند و این موضوع به توسعه و تعمیق بیش از پیش فرهنگ رضوی کمک میکند.
دبیر تخصصی چهاردهمین دوره جشنواره تئاتر رضوی ادامه داد: هنرمندان تئاتر کشور هر سال در چنین زمانی با هنر بی بدیل خود یعنی تئاتر که از قضا ارتباط مستقیمی هم با مخاطب دارد با پرداخت به سیره رضوی، تعلمات و زندگی امام رئوف را در قالب هنر به مخاطبان خود ارائه می کنند.
لزیری ضمن اشاره به استقبال هنرمندان تئاتر کشور از جشنواره تئاتر رضوی گفت: استقبال از این دوره همان گونه که پیش بینی می شد بسیار بی نظیر بود. با پایان یافتن مهلت ثبت نام هنرمندان در سایت شمس و با تکمیل مدارک و لوح های ارائه شده به دبیرخانه مستقر در تبریز شاهد این استقبال بی نظیر بودیم.
دبیر تخصصی چهاردهمین جشنواره تئاتر رضوی تصریح کرد: ٩٣ اثر برای بخش نمایشنامه نویسی و ٨٣ اثر برای بخش صحنه ای به دبیرخانه این دوره از جشنواره تئاتر رضوی ارسال شده که با نگاهی دقیق می توان به جایگاه امام هشتم در بین هنرمندان و همچنین نگاه عمیق هنرمندان به این جشنواره مهم پی برد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: استان های آذربایجان شرقی، گیلان، البرز، لرستان، یزد، کرمانشاه، هرمزگان، ایلام، مرکزی، همدان، قزوین، اردبیل، سیستان و بلوچستان، اصفهان، قم، گلستان، خراسان شمالی، کرمان، خراسان رضوی و تهران استان هایی هستند که آثاری از هنرمندان این استان ها به دبیرخانه چهاردهمین دوره جشنواره تئاتر رضوی ارسال شده است.
گفتنی است، چهاردهمین دوره جشنواره تئاتر رضوی ٦ الی ٩ مرداد به میزبانی شهر تبریز برگزار خواهد شد.
نظر شما