مهدی یاوری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در یزد، با اشاره به طرح پویش حذف هپاتیت در استان یزد گفت: تعداد 663 مادر مبتلا به ویروس هپاتیت ب در استان در این مدت زایمان داشته اند که با اقدامات پزشکی و بهداشتی انجام شده، هیچ کدام از کودکان متولد شده از این مادران به بیماری هپاتیت ب مبتلا نشده اند.
کارشناس برنامه هپاتیت مرکز بهداشت استان یزد افزود: اگر چنانچه خانمی باردار است باید درمان را تا پس از تولد نوزادش به تعویق بیندازد و در صورتی که خانم مبتلا قصد بارداری در آینده نزدیک داشته باشد باید قبل از شروع درمان با پزشک خود مشورت کند زیرا بین خاتمه درمان و شروع بارداری باید چندین هفته فاصله باشد.
وی تصریح کرد: مادران متلا به هپاتیت ب باید در سه ماهه آخر بارداری تحت نظر پزشک از داروهای آنتی ویروس استفاده کنند.همچنین تزریق واکسن در 12 ساعت اول تولد،ماه اول و شش ماه پس از تولد از جمله اقداماتی است که برای نوزاد به دنیا آمده از مادر مبتلا به هپاتیت انجام می شود.
یاوری بیان کرد: کلینیک هپاتیت واقع در مرکز جامع خدمات سلامت نیکوپور برای تمامی بیماران شناسایی شده هپاتیت،تشکیل پرونده داده و مراحل درمانی آنها را با هزینه های کم و با تعرفه دولتی انجام می دهد.
وی با تاکید بر اینکه خدمات تشخیصی و درمانی این بیماری نیازمند حمایت مالی مردم و خیرین است گفت: شماره حساب 80000800 با شناسه واریز 98023010000002913 بنام دانشگاه علوم پزشکی یزد جهت کمک های خیری درمان هپاتیت در نظر گرفته شده است .
ششم مردادماه مصادف با 28 جولای با عنوا ن «روز جهانی هپاتیت» و شعار روز جهانی هپاتیت در سال 2019 « سرمایه گذاری برای حذف هپاتیت» نام دارد.
نظر شما