پرداخت به موقع زكات موجب گردش چرخ های اقتصادی جامعه می شود

موسی نژاد گفت: پرداخت به موقع زكات چرخ های اقتصادی جامعه را به گردش در می آورد و منجر به رشد و برقراری عدالت اجتماعی در كشور می شود.

«قنبر موسی نژاد» بابیان اینکه زکات یکی از دستورات دینی است و احیای این دستور و فرهنگ دینی از اولویت های کمیته امداد به عنوان دبیر شورای زکات است، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: زکات از واجبات دینی است که عمل به آن موجب تطهیر زندگی و تلطیف قلوب انسان ها می شود.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی با اشاره به اینکه اگر مردم نسبت به اهمیت پرداخت زکات و همچنین آثار و برکات آن در زندگی دنیوی و اخروی اطلاعات کافی و کامل داشته باشند زکات خود را به موقع پرداخت می کنند، بیان کرد: این پرداخت به موقع زکات سبب رفع بسیاری از گرفتاری ها و مشکلات افراد نیازمند جامعه شده و سبب فرهنگ سازی هر چه بیشتر در این زمینه می شود.

 

وی با اشاره به اینکه طی سال جاری تاکنون پنج میلیارد تومان زکات در استان مرکزی جمع آوری شده است، ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود این میزان زکات تا پایان سال جاری به ۱۶ میلیارد تومان برسد.

 

این مقام مسئول زکات را یکی از واجبات الهی دانست و  گفت: این امر مهم در برخی از شهرها در بین مردم کم رنگ شده است 

 

موسی نژاد در بخش دیگری از سخنانش به بیانات مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۴ و دستور تأسیس شورای عالی زکات اشاره کرد و گفت: این شورا با دبیری کمیته امداد تشکیل شده و هدف آن ترویج و تبیین این واجب الهی و فرهنگ سازی در جامعه بود.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی همچنین به تاسیس شورای زکات در استان مرکزی نیز اشاره کرد و ادامه داد: این شورا علاوه‌ بر مرکز استان در همه شهرستان‌‌ها و روستاهای استان نیز تشکیل شد.

 

وی بابیان اینکه سال گذشته در استان ۱۱ میلیارد تومان زکات جمع‌آوری و توسط شورای عالی زکات نیزهزینه شد، گفت: خروجی زکات می‌تواند سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه شود.

 

دبیر شورای عالی زکات در استان مرکزی با اشاره به اقلامی که در استان مرکزی زکات به آنها تعلق می‌گیرد، گفت: این اقلام در استان مرکزی کم بوده و تنها مواردی مثل گندم، جو و بخشی از کشمش تولیدی است که مشمول زکات می شود.

 

این مقام مسئول بابیان اینکه زكات بر ۹ مورد گندم، جو، خرما، كشمش، طلا، نقره، گوسفند، گاو و شتر واجب است بیان کرد: علاوه بر این ۹ قلم زكات واجب، بر اساس فتوای بیشتر علما و مراجع به سایر درآمدها و محصولات كشاورزی نیز زكات مستحبی تعلق می ‌گیرد که این مهم سبب رونق و شکوفایی در جامعه می شود.

 

موسی نژاد ادامه داد: پرداخت به موقع زكات چرخ های اقتصادی جامعه را به گردش در می آورد و منجر به رشد و برقراری عدالت اجتماعی در كشور می شود.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی اضافه کرد: درآمد حاصل از جمع آوری زكات فرصتی و ظرفیتی مناسب برای كمک به توسعه پایدار و گردش چرخ های اقتصادی جامعه است.

 

کد خبر 833267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha