به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «سید حشمت الله صمیمی دوست» امروز (۱۲ آبان) در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه هدف ستاد تسهیل و رفع موانع تولید پرداخت تسهیلات نیست، اظهار داشت: هدف اصلی این ستاد رفع مشکلات تولیدکنندگان و ایجاد اشتغال است.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه دستگاه های مجری باید برنامه ای برای توسعه و رونق تولید داشته باشند، گفت: تاکنون در این نشست ها مشکلات بسیاری از واحدهای تولیدی برطرف شده و این رویه تداوم خواهد داشت.
وی بخش خصوصی را خطاب قرار داد و اضافه کرد: گلایه هایی به بخش خصوصی وارد است که بعضی از این واحدها علی رغم دریافت تسهیلات مناسب، ولی رشد مطلوبی نداشته اند.
صمیمی دوست خطاب به مدیران هم گفت: یکی از اشکالات اساسی ما مدیران عدم پیگیری مستمر است که همین موضوع موجب ایجاد مشکلات بسیاری می شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه اکنون کشور در شرایط خاص قرار گرفته و در حال جنگ اقتصادی هستیم، عنوان کرد: باید با تمام توان از واحدها و بنگاه های اقتصادی خود محافظت کنیم و نهایت استفاده را از اقتصاد و تولید داخلی ببریم.
وی تاکید کرد: دستگاه های اجرایی و بانک های عامل استان موظف هستند بر واحدهای تحت پوشش خود نظارت داشته تا اقتصاد استان روی ریل قرار گیرد.
صمیمی دوست نرخ بیکاری استان در تابستان سال گذشته را ۱۵.۷ درصد دانست و خاطرنشان کرد: اکنون این میزان به ۹.۹ درصد رسیده و این کاهش نشان دهنده تلاش مدیران است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: اکنون هنر مدیران ما این است که نه تنها بتوانیم از این نرخ مواظبت کنیم بلکه در راستای کاهش آن نیز گام برداریم.
وی ادامه داد: یک حرکت اصولی در این راستا رصد مستمر کارگاه ها و واحدهای تولیدی و ارائه راهکار برای رفع مشکلات آنها است.
صمیمی دوست در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت طرح اشتغال فراگیر، اظهار داشت: باید نشست های تخصصی برای جذب تسهیلات در این زمینه برگزار شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه ۱۲ طرح صنعتی بالای ۶۰ درصد در استان مصوب شد، گفت: میزان اعتبار این طرح ها بیش از ۲۶ میلیارد تومان بود.
صمیمی دوست میزان سرمایه در گردش این طرح ها را ۶۳ میلیارد تومان برآورد کرد و اظهار داشت: ۹۰ میلیارد تومان در بحث تسهیلات سرمایه ثابت و در گردش نیز در نظر گرفته شد.
وی ابراز داشت: امید است با تخصیص این تسهیلات شتاب بیشتری را در توسعه صنعت استان شاهد باشیم.
شایان ذکر است در این نشست، مشکلات هفت واحد تولیدی استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت که با تدابیر اندیشیده شده از سوی معاون اقتصادی استاندار بعضی از بانک های عامل به واحدهای تولیدی بررسی شده در این نشست مدت زمان بیشتری برای پرداخت معوقات بانکی خود مهلت دهند.
همچنین مصوب شد کمیته ای متشکل از حوزه اقتصادی استانداری، اتاق بازرگانی، صنعت و معدن و بانک عامل هر چند وقت یکبار برای بررسی واحدهای تولیدی مشکل دار در استان اقدام کرده و گزارش را به این ستاد ارائه دهند تا در زمان کمتری از بروز خسارت به تولیدکنندگان و بانک ها جلوگیری و اقدامات اصولی برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی اجرایی شود.
نظر شما