به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، روستای کهنموی شهرستان اسکو در استان آذربایجانشرقی شاید از جمله معدود روستاهای قرآنی کشور است که به همت فعالان مسجدی و کانونی خود توانسته با تشکیل کلاشهای مختلف قرآنی در تربیت کودکان و نوجوانان موفق عمل کند.
کانون فرهنگی هنری الهادی کهنمو با تربیت 320 قرآنآموز به نوعی توانسته تمامی خانواده های روستا را تحت پوشش خود قرار دهد، افزون بر این در مناسبت های مختلف ملی و مذهبی همه ساله میزبان خیل عظیمی از دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت نیز است.
بنابر این گزارش، همزمان با میلاد بابرکت حضرت خاتم الانبیاء(ص) و امام جعفر صادق(ع) این روستا نیز میزبان «جشن یار مهربانیها» با حضور مسؤولان ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان شرقی بوده است.
«محمد هادی نیا» مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان شرقی در این مراسم با تبریک هفته وحدت، بر لزوم همدلی، انسجام و یکدلی میان مسلمانان تأکید کرد و اظهار داشت: اگر خود را پیرو رسول الله(ص) می دانیم، باید از تفرقه پرهیز کرده و حول محور قرآن گردهم آئیم.
وی با تشریح مؤلفه های تحقق جامعه سالم و اسلامی گفت: توجه به تحکیم بنیان خانواده، احترام به والدین، توجه به تأمین نیازهای روحی و روانی نوجوانان، رفتار مهربانانه و اسلامی با فرزندان، چشم پوشی از عیوب دیگران و ... از جمله مؤلفه ها شناخته می شود.
هادینیا لازمه ایجاد جامعه سالم را تحقق خانواده ای سالم مبتنی بر مؤلفه های اسلامی دانست و افزود: کسب مهارت های زندگی برای تک تک اعضای خانواده لازم و ضروری است.
همچنین حجت الاسلام «یوسف محمدزاده» امام جماعت مسجد روستای کهنمو که سال هاست به عنوان روحانی شبانه روز در خدمت اهالی است، در سخنانی اظهار داشت: موفقیت در تربیت 320 قرآنآموز از میان ۷۵۰ خانوار روستا حاصل تلاش و همت تمام خانواده های فهیم و متدین منطقه است.
وی با تقدیر از تعامل، هماهنگی و وحدت میان متولیان مسجدی روستا در تحقق اهداف قرآنی گفت: تمام ظرفیت های مسجد روستا در اختیار تربیت دینی و قرآنی دانش آموزان کهنمو قرار دارد.
محمدزاده با اشاره به اینکه سالهاست در این روستا طلاقی ثبت نشده است، خاطرنشان کرد: فرهنگ مهریه 14 سکه بهار آزادی برای دختران، گرامیداشت تمامی مناسبت های ملی و مذهبی، شرکت خانواده ای اهالی در برنامه های قرآنی، برگزاری کلاش های تربیتی، موفقیت کانون فرهنگی هنری و کتابخانه مسجدی در جذب جوانان و نوجوانان، توجه به تولید و اشتغال و ... از جمله عواملی است که می تواند این روستا را به عنوان الگو در سطح کشور معرفی کند.
بنابر این گزارش، برگزاری کلاس های اوقات فراغت، معارت آموزی، ارایه خدمات کتابخانه ای، جلسات روضه و هیئت عزاداری و ده ها برنامه فرهنگی و تربیتی از جمله برنامه های کانون فرهنگی هنری الهادی روستای کهنمو است.
گفتنی است، در پایان این مراسم از 220 قرآنآموز روستا تجلیل بعمل آمد.
نظر شما